Naše okolje je polno energije. Toplotne črpalke zrak-voda nam pomagajo, da to energijo lahko črpamo neposredno iz ozračja in uporabimo za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode.

 

Zakaj izbrati toplotno črpalko zrak - voda?

Toplotne črpalke v primerjavi s plinskimi kondenzacijskimi in oljnimi kotli porabijo do 50% manj energije. Prihranek je še večji pri ogrevanju sanitarne vode. Drug ključen faktor, da lahko toplotno črpalko zrak-voda izberemo za primarni ogrevalni sistem, je hitra in enostavna vgradnja z minimalnimi posegi bodisi v obstoječ, bodisi v nov objekt.

 

 

ream toplotna crpalka

Enostavno upravljanje toplotne črpalke na daljavo preko WIFI vmesnika – MELCloud aplikacije

ream mel cloud

 

 

Zakaj izbrati toplotno črpalko Mitsubishi Electric?

Toplotne črpalke s preverjeno tehnologijo Zubadan zagotavljajo neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in so idealna rešitev za večino stanovanjskih objektov v Sloveniji. Odlikuje jih nizka poraba energije, nezmanjšana ogrevalna moč delovanja pri zunanji temperaturi -15°C s temperaturo ogrevalne vode 55°C, (brez vklopa dodatnih elektro grelcev) nizka šumnost delovanja notranje in zunanje enote.

Poleg Zubadan tehnologije pa lahko izberete tudi toplotno črpalko z zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Izjemno primerne za uporabo v varčnih oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem neodvisno od regije v Sloveniji.

Ključnega pomena za energetsko učinkovitost toplotne črpalke je tudi notranja enota s številnimi patentiranimi tehnologijami.  Glede na značilnost hiše oz. stavbe je možno toplotne črpalke Ecodan, Zubadan popolnoma prilagoditi zahtevam stranke. To pomeni, da obstaja možnost uporabe notranje enote Hydrobox ali kompaktne notranje enote z integriranim 200 l bojlerjem.

Vse toplotne črpalke Mitsubishi Electric se uvrščajo v visok razred sezonske energetske učinkovitosti A++. Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno.

 MELCloud je aplikacija (komunikacija preko Wi-Fi vmesnika), s katero lahko na daljavo upravljamo klimatske naprave in ogrevalne sisteme, med njimi tudi toplotne črpalke Ecodan. Aplikacija omogoča enostaven nadzor nad napravami tudi ko ste zdoma ali ko želite z njimi upravljati kar iz domačega naslonjača s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika. Povprašajte nas!

Proizvodi Mitsubishi Electric dosegajo najvišje standarde klimatizacije in so za dolgoročno investicijo najboljša izbira bodočega, zadovoljnega uporabnika.

Ne prezrite – toplotne črpalke Mitsubishi Electric so uvrščene na seznam Eko sklada za pridobitev nepovratne finančne spodbude. Pohitite in si priskrbite svojo subvencijo!

 


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.