Toplotna črpalka Mitsubishi Electric – prava izbira!

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric

Naše okolje je polno energije. Toplotne črpalke zrak-voda nam pomagajo, da to energijo lahko črpamo neposredno iz ozračja in uporabimo za ogrevanje prostorov ter pripravo sanitarne vode.

 

Zakaj izbrati toplotno črpalko zrak – voda?

Toplotne črpalke v primerjavi s plinskimi kondenzacijskimi in oljnimi kotli porabijo do 50% manj energije. Prihranek je še večji pri ogrevanju sanitarne vode. Drug ključen faktor, da lahko toplotno črpalko zrak-voda izberemo za primarni ogrevalni sistem, je hitra in enostavna vgradnja z minimalnimi posegi bodisi v obstoječ, bodisi v nov objekt.

 

 

ream toplotna crpalka

Enostavno upravljanje toplotne črpalke na daljavo preko WIFI vmesnika – MELCloud aplikacije

ream mel cloud

 

 

Zakaj izbrati toplotno črpalko Mitsubishi Electric?

Toplotne črpalke s preverjeno tehnologijo Zubadan zagotavljajo neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in so idealna rešitev za večino stanovanjskih objektov v Sloveniji. Odlikuje jih nizka poraba energije, nezmanjšana ogrevalna moč delovanja pri zunanji temperaturi -15°C s temperaturo ogrevalne vode 55°C, (brez vklopa dodatnih elektro grelcev) nizka šumnost delovanja notranje in zunanje enote.

Poleg Zubadan tehnologije pa lahko izberete tudi toplotno črpalko z zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Izjemno primerne za uporabo v varčnih oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem neodvisno od regije v Sloveniji.

Ključnega pomena za energetsko učinkovitost toplotne črpalke je tudi notranja enota s številnimi patentiranimi tehnologijami.  Glede na značilnost hiše oz. stavbe je možno toplotne črpalke Ecodan, Zubadan popolnoma prilagoditi zahtevam stranke. To pomeni, da obstaja možnost uporabe notranje enote Hydrobox ali kompaktne notranje enote z integriranim 200 l bojlerjem.

Vse toplotne črpalke Mitsubishi Electric se uvrščajo v visok razred sezonske energetske učinkovitosti A++. Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno.

 MELCloud je aplikacija (komunikacija preko Wi-Fi vmesnika), s katero lahko na daljavo upravljamo klimatske naprave in ogrevalne sisteme, med njimi tudi toplotne črpalke Ecodan. Aplikacija omogoča enostaven nadzor nad napravami tudi ko ste zdoma ali ko želite z njimi upravljati kar iz domačega naslonjača s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika. Povprašajte nas!

Proizvodi Mitsubishi Electric dosegajo najvišje standarde klimatizacije in so za dolgoročno investicijo najboljša izbira bodočega, zadovoljnega uporabnika.

Ne prezrite – toplotne črpalke Mitsubishi Electric so uvrščene na seznam Eko sklada za pridobitev nepovratne finančne spodbude. Pohitite in si priskrbite svojo subvencijo!

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI