V marcu ugodnosti – z Zeleno subvencijo prihranite pri nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Oglasno sporočilo

Z učinkovito in okolju prijazno toplotno črpalko, boste porabili manj energije in znižali stroške vzdrževanja optimalne temperature svojega doma, v marcu pa vas čakajo tudi dodatni prihranki!

Privarčujte z Zeleno subvencijo in poskrbite, da bo za ugodno klimo vašega doma poskrbela toplotna črpalka Mitsubishi Electric.

 

Zelena subvencija

S podjetjem Mitsubishi Electric smo v marcu pripravili prav posebno ponudbo Zelena subvencija. Ta vam omogoča, da za svoj dom izberete le najboljše in bolj ugodno kot prej.  Za idealno temperaturo vašega doma poskrbijo odlične toplotne črpalke Mitsubishi Electric, mi pa poskrbimo, da se vaš nakup res splača. Ponudba velja od 1.3 do 31.3.2024 oziroma do preklica.

Ker je vsak dom drugačen, boste z odličnim naborom Mitsubishi Electric, našli primerno toplotno črpalko za svoj dom.

 


Za več informacij o ponudbi obiščite spletno stran www.zelena-subvencija.ream.si ali pokličite na 080 98 98 in se posvetujte s strokovno ekipo.

Ne pozabite! Poleg marčevske Zelene subvencije so vse naprave Mitsubishi Electric primerne tudi za Eko sklad subvencijo.


Za zeleno prihodnost gre!

Toplotne črpalke niso samo izjemno učinkovit način ogrevanja in hlajenja prostorov, ampak so tudi velik korak k skrbi za okolje, saj zmanjšujejo emisijo toplogrednih plinov in združujejo energetsko učinkovitost z uporabo obnovljivih virov energije.

Možnost pridobitve Eko sklad subvencije še dodatno podkrepi smotrnost investicije. Marec je pravi čas za nakup, saj je pot do nove toplotne črpalke Mitsubishi Electric še lažja in bolj ugodna. Več informacij o subvencijah Eko sklada lahko najdete na spletni strani www.ekosklad.si.

 

Toplotne črpalke – Mitsubishi Electric

Pri izbiri toplotne črpalke je pomembno upoštevati specifične potrebe; vaše želje in specifike doma. Z bogato ponudbo tehnološko naprednih rešitev Mitsubishi Electric zadovolji še tako zahtevne kupce.

Naprave odlikuje izjemna učinkovitost in varčnost. Opremljene so tudi s funkcionalnostjo priklopa Wi-Fi vmesnika, ki vam omogoča enostaven nadzor in krmiljenje naprave na daljavo preko tablice, telefona ali računalnika z aplikacijo MelCloud. S serijama Zubadan in Ecodan, Mitsubishi Electric zagotovi, da prav vsak dom najde svojo.

 

 

Kaj so prednosti toplotnih črpalk?

  • Učinkovit način pridobivanja toplote iz obnovljivih virov: Toplotna črpalka črpa energijo iz naravnega okolja, kot so zrak, voda ali zemlja, in jo pretvori v uporabno toploto za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne vode. Ta inovativna tehnologija s svojim izjemno učinkovitim in okolju prijaznim delovanjem predstavlja sodoben in trajnosten način ogrevanja in hlajenja.
  • Varčnost: Toplotne črpalke so odlične za okolje in za vašo denarnico. Čeprav je začetni strošek nakupa morda višji, se vam ta hitro povrne zaradi dolgoročnega zmanjšanja porabe energije.
  • Toplo in hladno: Toplotne črpalke niso več le odličen način ogrevanja sanitarne vode in prostorov, ampak so postale celovite rešitve za zagotavljanje optimalne temperature v vašem domu. Model Mitsubishi Electric SUZ-SWM R32 s svojo izjemno zmogljivostjo ogrevanja pri nizkih temperaturah in možnostjo hlajenja prostorov ponuja vse, kar potrebujete za udobno bivanje v vseh letnih časih.

baner toplotne crpalke


 

Preden se otopli

O nakupu klima naprave pogosto razmišljamo šele takrat, ko je res kriza; ko nastopijo visoke temperature, se zaloge zmanjšajo, čas montaže podaljša in edino, kar nam preostane je hladen tuš; tudi v prenesenem pomenu.

Kot eksperti za prezračevanje, ogrevanje in klimatizacijo, ponujamo tudi velik nabor klimatskih naprav, ki so primerne za prav vsak dom.

Modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric se ponašajo z več namembnostjo, kar je ključnega pomena, ko je v prostoru potrebno zagotoviti optimalno temperaturo skozi celo leto in odlično kvaliteto zraka. Kot pri toplotnih črpalkah, tudi pri klimatskih napravah vaše potrebe in zahteve ter specifike doma oziroma prostora, določijo primeren tip naprave.

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-HR

Stensk klimatska naprava MSZ-HR združuje prefinjen dizajn z visoko energetsko učinkovitostjo. Inverter tehnologija omogoča tiho delovanje in optimalno prilagajanje moči glede na potrebe ogrevanja. Zaradi manjših dimenzij je primerna za enostavno namestitev v omejenih prostorih, kot so garsonjere.

 

Mitsubishi Electric MSZ-AY

Eleganten dizajn klimatske naprave MSZ-AY se dopolnjuje z izjemnimi funkcijami. S Plasma Quad Plus filtrirnim sistemov poskrbi za čist zrak in zdravo okolje.Mitsubishi Electric MSZ-LN

Model MSZ-LN predstavlja popolno kombinacijo elegance, funkcionalnosti in visoke energetske učinkovitosti. Unikatna oblika in tiho delovanje. Tudi model MSZ-LN vključuje učinkovit filtrirni sistem Plasma Quad Plus, ki zagotavljajo čist in zdrav zrak v vašem domu.

Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom pa vsi modeli poskrbijo, da je uporaba še bolj prilagodljiva in omogočata nadzor in razširjeno možnost opravljanja tudi, ko vas ni doma.

Kot pri toplotnih črpalkah je tudi pri klimatskih naprav tehnologija doživela preskok. Danes so manjše, bolj stilsko dovršene, prilagodljive in predvsem varčne.

Sodobne klimatske naprave predstavljajo napreden sistem za vzdrževanje optimalne klime, ki ne služi zgolj za hlajenje prostorov, temveč vključuje tudi inovativne funkcije ogrevanja. S pred sezonskim nakupom se ne boste izognili le gneči in omejenim zalogam toplejših dni, vendar boste lahko svojo klimatsko napravo koristili tudi, da prostore hitreje ogrejete.

Klimatska naprava tako odlično dopolnjuje in služi kot nepogrešljiv del vašega celotnega sistema za vzdrževanje optimalne temperature.

Zgoden nakup omogoča tudi pravočasno namestitev, s čimer se boste izognili sezonski gneči in morebitnim zamudam.


Izognite se gnečam in daljšim dobavnim ter montažnim rokom vročih poletnih dni. Obiščite www.ream.si ali pokličine na 080 98 98. Pomagali vam bomo pri izboru vaše idealne klimatske naprave in vas povezali z našimi pooblaščenimi monterji po vsej Sloveniji. Vaš dom bo pripravljen na poletje, če se temperatura spomladi zniža, pa lahko s klimo tudi prostor hitreje segrejete.


Ream d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI