Do učinkovitejše rabe energije skupaj s kupci

Do učinkovitejše rabe energije skupaj s kupci Podjetje Elektro Maribor Energija plus je včeraj predstavilo odziv na razpis za učinkovito rabo energije (URE) in nov inovativen produkt e+4 za tiste, ki želijo z aktivnim spremljanjem in prilagajanjem porabe dodatno privarčevati ter si zagotoviti ugodnejše cene do konca prihodnjega leta.

Podjetje Elektro Maribor Energija plus je včeraj predstavilo odziv na razpis za učinkovito rabo energije (URE) in nov inovativen produkt e+4 za tiste, ki želijo z aktivnim spremljanjem in prilagajanjem porabe dodatno privarčevati ter si zagotoviti ugodnejše cene do konca prihodnjega leta.

Bojan Horvat, direktor družbe, je povedal, da se je mogoče na razpis prijaviti še do 30. junija oziroma do porabe sredstev. “Na voljo je 310 tisoč evrov, vendar ker je v marcu prispelo osem vlog, med katerimi je bilo največ prijavljenih projektov za energetska svetovanja, gradnjo toplotnih črpalk in pripravo sanitarne vode ter vlaganje v razsvetljavo, je na voljo še 270 tisoč evrov. Kljub temu pa računamo, da bomo preostanek denarja razdelili že v naslednjem mesecu, saj opažamo, da je med poslovnimi subjekti precejšnje zavedanje o pozitivnih ekonomskih učinkih investicij v URE,” je pojasnil Horvat ter iz ponudbe paketov oskrbe in storitev, ki omogočajo kupcem izbiro po meri, izpostavil paket e+4. Na voljo bo od junija naprej in je namenjen vsem, ki želijo porabo prilagajati časovnim obdobjem, v katerih ponujajo nižjo ceno in imajo ustrezno merilno napravo. Paket vsebuje po dve različni ceni za visokotarifni razred in manjši tarifni razred (nočni tok, sobota, nedelja)….

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI

SORODNE VSEBINE