Filtriranje zraka s klimo zagotovlja najvišjo raven čistoče zraka

Oglasno sporočilo

Želimo si kakovostnega in udobnega bivalnega okolja, zato nam ni žal denarja za stvari in naprave, ki obljubljajo izboljšave.

Želimo si kakovostnega in udobnega bivalnega okolja, zato nam ni žal denarja za stvari in naprave, ki obljubljajo izboljšave. Toda na kakovost življenja vplivajo tudi nevidne in neotipljive stvari, med katerimi je gotovo na prvem mestu zrak. Zanj zlahka poskrbijo klimatske naprave, a le, če so opremljene z vrhunskim sistemom za filtriranje zraka.

Ciscenje zraka s klimatsko napravo

 

Čeprav večino dneva preživimo v zaprtih prostorih, se o kakovosti zraka ne sprašujemo prav pogosto. Ko pa se poglobimo v problematiko, hitro ugotovimo, da v zraku krožijo številni delci, ki povzročajo zdravstvene težave in vplivajo na počutje. Moramo se jih znebiti. Kako? S klimatskima napravama DualCool ali ArtCool podjetja LG, ki sta zasnovani, da poleg običajnih funkcij hlajenja in ogrevanja zagotovita še čisto in zdravo bivalno okolje.

 

Kaj vpliva na kakovost zraka?

Poglavitni krivci za onesnaženje zraka so tobačni dim, plesni, prah in pršice ter različni plini in kemikalije. Kakovost zraka dodatno poslabšajo vonjave, ki nastanejo pri kuhanju in peki. Če se s težavo ne spopadete, doma ne prezračujete redno ali ne uporabljate pripomočkov za filtracijo zraka, potem med zadrževanjem v takšnih prostorih kmalu občutite utrujenost in zaspanost ter ugotovite, da počasneje reagirate.

baner klimatske naprave

Najprej filter ujame velike prašne delce

Klimatske naprave imajo pred drugimi grelno-hladilnimi telesi veliko prednost, saj opravljajo filtracijo prašnih delcev. Omenjeni napravi podjetja LG sta opremljeni s filtrom pod režami za vstop zraka v sistem, ki je zasnovan za lovljenje večjih prašnih delcev. Poleg tega ga je tudi preprosto čistiti, saj je dovolj, da ga v rednih časovnih presledkih sperete pod tekočo vodo.

 

Ciscenje zraka s klimo vakterije virusi

 

Dodatni filter odstrani povzročitelje alergij

Prvi liniji obrambe, filtru za lovljenje velikih prašnih delcev, sledi filter, ki ujame delce, ki povzročajo alergije. Antialergijski filter iz zraka odstranjuje škodljive snovi, kot so pršice v hišnem prahu, glive in plesni, ki pri nekaterih ljudeh povzročajo alergijsko reakcijo.

Alergija je pretiran imunski odziv na neškodljive snovi, ki jih večina ljudi normalno prenese. Mednje spadajo v zraku lebdeči delci, zato lahko učinkovito filtriranje zraka omili alergijske reakcije.

 

Ciscenje zraka s klimo ionizer

 

Zrak napolni z blagodejnimi negativnimi ioni

Naslednja pomembna funkcija najnovejših klimatskih naprav LG je vgrajeni ionizator (Plasmaster Ionizer ++), ki zagotovi svež zrak in odstranjuje 99 odstotkov bakterij v prostoru, kar je med drugim potrdila priznana nemška organizacija TÜV Rheinland. Obenem je ionizator izredno učinkovit tudi pri odstranjevanju neljubih vonjav.

 

Čist ventilator za čisti zrak

Omenili smo, da so lahko slabo vzdrževane klimatske naprave vir neželenih mikroorganizmov. Temu seveda ni tako v primeru klimatskih naprav LG s sistemom filtriranja zraka AirCare. Ta ima namreč še eno izredno funkcijo: uničevanje bakterij v izpihanem zraku z ultravijolično svetlobo. Organizacija TÜV Rheinland je funkcijo LG UV Nano preizkusila in ugotovila, da uniči 99,99 odstotka bakterij.

Čeprav so posamezne funkcije sistema filtriranja zraka AirCare zanimive vsaka posebej, se njihova moč pokaže, ko delujejo sočasno, da bi zagotovile željen cilj.

Ciscenje zraka s klimo

 

Kje kupiti klimatsko napravo LG in kakšne so cene klimatskih naprav?

Tehnologija filtriranja zraka AirCare je vgrajena v napredne modele klimatskih naprav, med katerimi velja izpostaviti LG DualCool Deluxe DCxxRk in LG Artcool Mirror AC12BK v črni barvi, za kateri boste z montažo odšteli že od 1.300 oziroma 1.320 evrov.

Klimatske naprave LG lahko kupite v vseh večjih spletnih trgovinah, pri lokalnih izvajalcih ali pa se obrnete na podjetje Dines, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI