Nova spletna revija Varčujem z energijo

Revijo Varčujem z energijo lahko prebirate tudi v spletni interaktivni verziji ter preverite najboljše energetske rešitve za vaš dom.

Izšla je nova spletna številka revije Varčujem z energijo (št. 89). S klikom na spodnjo fotografijo jo lahko brezplačno prebirate:

internet prst2

Če revijo prebirate na mobilnem telefonu je omogočeno preprosto povečevanje. Spletni naslovi so v člankih in promocijskih sporočilih interaktivne bližnjice do ponudnikov, vsebine so dodatno podprte z zanimivimi video vsebinami.

Ker je čas denar, lahko s pomočjo naše publikacije preverite cene in aktualno ponudbo za gradnjo, obnove, ogrevanje, prezračevanje, klimatizacijo, ter ponudnikom oddate povpraševanje neposredno pod vsebino prispevkov. Lahko pa za ogrevanje ali hlajenje ali drugi namen izpolnite aplikacijo Hitro do ugodne ponudbe  in z enim klikom pridobite več ponudb hkrati. Za vas smo pripravili tudi novo spletno orodje Kalkulator oceni prihranek energije, ki vam pomaga do izračuna, koliko lahko prihranite z novim ogrevalnim sistemom, ali če bi potrebe po energiji zagotovila sončna elektrarna.

urednica Jožica Ekart

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI