Revolucionarna klima Samsung, ki ne piha

Oglasno sporočilo

Klimatske naprave Samsung, z inovacijo hlajenja Wind-Free™ ohranjanjo prijetno sobno temperaturo brez nelagodnega mrzlega pihanja.

Klimatska naprava Samsung Wind-Free™ je revolucionarni produkt, klima, ki ne piha, ki ga je pred časom na trg lansirao podjetje Samsung Electronics. Klima Samsung ustvarja nadpovprečno prijetno bivalno klimo, nelagodje zaradi direktnega hladnega zračnega toka pa je preteklost. Zahvaljujoč 21.000 mikro luknjicam na sprednji površini, tehnologija WindFree™ deluje tako dobro, da toka zraka sploh ne opazite.

 

klima ki ne piha samsung


Klimatska naprava Samsung, inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.


 

Udobno se namestite in uživajte

Revolucionarna klimatska naprava Samsung Wind-Free™, je razvita z namenom odpravljanja dveh najbolj pogostih nevšečnosti uporabi klimatskih naprav – to sta nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoki računi za električno energijo. Ko je nastavljena temperatura hlajenja v prostoru dosežena, sistem enakomerno porazdeli svež zrak brez neprijetnega hladnega pihanja ter tako ustvarja idealno bivalno klimo.

 

Kako deluje klimatska naprava Samsung Wind-Free™

Učinek brezvetrja klimatska naprava doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka preko 21.000 mikroodprtin, kar pomeni, da se zrak premika počasneje kot 0,15/s*. Poleti klimatska naprava hitro zniža temperature z “načinom hitrega hlajenja”, nato pa, ko je enkrat dosežena želena temperatura, se sistem samodejno priklopi na “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem. Ta način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov**, in sicer z vgrajenim Samsung digitalnim inverterjem in POWERboost tehnologijo, zagotovljeno je hitro hlajenje, brez izgube energije.

 


* – Združenje The American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineer definira »brezvetrje« (ang. »Still Air«) kot zračni tok pri hitrostih nižjih od 0.15m/s, ki nima hladnih zračnih sunkov.

** – Preizkušeno na AR07M5170HA, na osnovi akumulirane porabe energije “hitrega načina hlajenja” v primerjavi z Wind-Free™ načinom.klima ki ne piha samsung

 

Klimatska naprava konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja doseže z 21 tisoč mikro zračnimi luknjami, ki povzročijo nežno razprševanje hladnega zraka. Rešitev za doseg te inovacije, je po številnih raziskavah prišla iz nenavadnega vira – zvočnikov. Raziskovalci so opazili povezavo med zgradbo zvočnikov, ki vključuje majhne luknje za pretok zraka, in klimatsko napravo, ki so jo želeli razviti. Ugotovili so, da bi podobno konstruirana, klimatska naprava, z več tisoč luknjami, omogočala prosto, enakomerno gibanje zraka in rešila problem kondenzacije.


 

baner klimatske naprave

 

Osupljivo zasnovana klimatska naprava

Edinstvena trikotna oblika Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati. Medtem ko optimalna širina odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – ta je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih – zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka. Klimatsko napravo AR9500M odlikuje tehnologija, ki je prejela CES nagrado za najboljšo tehnološko inovacijo. 

 

Klima, ustvarjena za boljši spanec

Z revolucionarno Wind-Free™ klimatsko napravo Samsung AR9500M se lahko prepustite udobnemu spancu, saj bo nov način Good Sleep sistema Wind-Free™ ustvaril idealne razmere v vaši spalnici, vi pa boste prijetno spali, hkrati pa vas ponoči oziroma zjutraj ne bo zeblo.

 

klima samsung wind free

 

Tratnjek d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI