Ne boste verjeli, kako preprosto lahko zmanjšate stroške hlajenja!

Oglasno sporočilo

Poletne temperature so vedno višje. Ste zaradi visokih cen elektrike razmišljali, kako zmanjšati stroške za hlajenje?

Kako ohraniti dom prijetno hladen

Ali veste, da obstajajo nove tehnologije, ki lahko zmanjšajo vaše stroške hlajenja? Moderna klimatska naprava lahko naredi razliko. Razkrili bomo skrivnosti, kako ohraniti dom hladen in stroške nizke.

klima windfree

Primerjava tradicionalnih in sodobnih naprav

Tradicionalne klimatske naprave so že desetletja stalnica v naših domovih. Delujejo z osnovnim principom hlajenja zraka, vendar pogosto porabijo veliko energije in lahko povzročajo neprijetne prepihe. Z napredkom tehnologije so na trg prišle inovativne rešitve, ki izboljšujejo učinkovitost hlajenja in hkrati zmanjšujejo porabo energije. Ena izmed vodilnih blagovnih znamk na tem področju je Samsung, ki je s svojimi naprednimi funkcijami spremenil igro na trgu klimatskih naprav.

 

Tehnologija brez prepiha (WindFree)

Kako deluje WindFree tehnologija?

Tehnologija klima naprave WindFree omogoča hlajenje brez prepiha. Zrak se razprši skozi 23.000 mikrolukenj na sprednji strani naprave. To pomeni enakomerno porazdelitev hladnega zraka. Vedno pa se lahko preklopi v način hitrega hlajenja in haldi, kot običajne naprave.

klima windfree 23000 luknjic

Celjski sejem (Naslovnica za Facebook) – 4

6 prednosti Samsung WindFree

  • Hladi brez pihanja
  • A+++ , nižja poraba in strošek za hlajenje in ogrevanje
  • Tiho delovanje od 35 dB
  • SmartThings aplikacija, ki povezuje poleg klima še vse ostale naprave
  • Filter, ki uniči do 99% virusov in bakterij
  • Samodejno čiščenje in odstranitev vlage

 

WindFree in vaš dom

WindFree tehnologija izboljšuje kakovost življenja. Je idealna za spalnice in dnevne sobe, kot tudi pisarne. Omogoča prijetno hlajenje brez pihanja.

klima ne piha

1. Pametno upravljanje (SmartThings)

Prednosti pametnega upravljanjaS SmartThings lahko upravljate klimatsko napravo na daljavo. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon. To omogoča optimalno porabo energije.

 

Največji ekosistem domače avtomatizacije na svetu

SmartThings podpira in upravlja številne vrste naprav, kot so luči, kamere, električne ključavnice, namakanje, senzorji, električne vtičnice, detektorji dima, termostate, klimatske naprave, toplotne črpalke in druge naprave.

 

2. Samodejno prilagajanje

Pametni senzorji

Učinkovito ohladite svoj dom, ne glede na lokacijo. Če senzor ne zazna gibanja več kot 20 minut, se klimatska naprava samodejno preklopi v način WindFree™ za varčevanje z energijo.

Po 40 minutah v tem načinu dvigne temperaturo za 2 °C, po nadaljnjih 40 minutah pa še za 2 °C ali preklopi v stanje pripravljenosti. Ob zaznavi gibanja se takoj vrne v normalno delovanje. Nastavitve omogočajo, da zrak ne piha neposredno v vas ali vas ne sledi med gibanjem.

hitro hlajenje klima samsung

3. Izboljšana kakovost zraka

Napredna filtracija za boljše zdravje

Klimatske naprave Samsung izboljšujejo kakovost zraka s pomočjo naprednih filtrov, ki učinkovito odstranjujejo prah, alergene in nečistoče. Filter Tri-Care, prekrit z zeolitom in ionskim srebrom, odstrani do 99 % virusov in bakterij ter do 98 % alergenov.

Filter PM 1.0 odstrani najdrobnejše delce prahu velikosti do 0,3 μm in sterilizira do 99 % filtriranih bakterij, hkrati pa je pralen, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja.

 

Pozitivni učinki na zdravje

Čistejši zrak prispeva k boljšemu počutju in zdravju prebivalcev vašega doma. Z zmanjšanjem količine alergenov in drugih nečistoč v zraku klimatske naprave pomagajo zmanjšati simptome alergij ter izboljšujejo dihanje in splošno udobje.


Tratnjek Klima Center –vaša pot do varčnega hlajenja

Celovite rešitve za vaše potrebe

Tratnjek Klima Center je pravi naslov za vas. Nudijo celovite rešitve za vaše potrebe. So uvoznik in pooblaščeni monter klimatskih naprav Samsung.

Strokovna montaža in svetovanje

Njihova strokovna ekipa vam bo pomagala izbrati pravo napravo. Poskrbeli bodo za strokovno montažo. Nudijo tudi svetovanje pri upravljanju in vzdrževanju.
Z naprednimi tehnologijami, kot so Samsung WindFree, SmartThings in pametni senzorji, lahko dosežete popolno udobje in prihranek energije. Ne dovolite, da vam poletna vročina pokvari razpoloženje – zaupajte strokovnjakom iz Tratnjek Klima Centra in uživajte v hladnem, udobnem in varčnem domu.

Ne boste verjeli, kako preprosto je lahko!

Naj bo vaše poletje brez prepiha in polno užitkov z napredno tehnologijo Samsung! Obiščite Tratnjek Klima Center in odkrijte, kako vam lahko Samsungove klimatske naprave pomagajo ustvariti prijeten in varčen dom. Naj bo to poletje vaše najudobnejše do zdaj!


Tratnjek d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI