Edinstvena trikotna oblika nove klimatske naprave Samsung

Nova Samsung klimatska naprava prinaša na trg izboljšano hlajenje in v celoti nevtralizira škodljive snovi v zraku. Je neobičajne, trikotne oblike in uspe zagotoviti izjemno hlajenje in čist zrak v prostoru. Omogoča širši dovod in odvod zraka z večjim ventilatorjem, medtem ko ohranja kompakten zunanji profil za izboljšanje izkušnjo klimatske naprave.

 

Oblika klimatske naprave, ki spreminja pretok

Trikotna oblika ni namenjena zgolj privlačnemu izgledu. Hladen zrak kroži širše, hitreje in dlje, medtem ko Samsung Digital Inverter tehnologija zagotavlja bistveno večjo energetsko učinkovitost. Vgrajena filtra (Easy Filter in Virus Doctor filter) uspešno odpravljata prah, alergene, bakterije in viruse.  Hladilne zmogljivosti nove Samsung klimatske naprave prinašajo večje udobje, s pametnimi funkcijami pa je ta klimatska naprava lahko upravičeno imenovana kot inovacija. S širšo obliko ima posledično širši vhod, večji izpust in večji ventilator, s čimer se zagotovi hitrejše hlajenje in hitrejši izhod zraka za cca. 30%. Hkrati se s tem poveča  2  krat širši radius hlajenja (celo do 14 metrov širine v prostoru).

 

 

klima samsung

54% več izpusta

 

 

Pametne regulacije –  Samsung Digital Inverter tehnologija EER 10.1

Samsung Digital Inverter tehnologija  EER 10.1. vzdržuje želeno temperaturo, ne da bi se pogosto izklapljala. Ob tem klimatska naprava porabi manj energije. Digital Inverter tehnologija uporabnikom omogoča, da imamo zagotovljeno primerno hladno temperaturo  dlje časa z minimalno porabo energije. Fast Cool način upravljanja hitro ohladi prostor, nato samodejno spremeni intenzivnost hlajenja v Comfort Cool in s tem optimalno vzdržuje želeno temperaturo. Klimatska naprava namesto nas poskrbi, da nas ne zebe. Ob tem je potrebno poudariti, da ročno spreminjanje nastavitev klimatske naprave in izklop nista potrebna.

 

baner klimatske naprave

 

Nadzor zmogljivosti za učinkovito rabo energije

Energetska učinkovitost je za potrošnike ključna pri odločitvi za nakup klimatske naprave. Ni nam potrebno skrbeti za račun za električno energijo, četudi je je v sobi pogosto samo ena oseba. V tem primeru Samsung klimatska naprava porablja manj kapacitete kompresorja, in samodejno zmanjšuje porabo energije, hkrati pa še vedno zagotavlja udobno hlajenje.

 

 

klima samsung vhodni zrak

30% več vhodnega zraka

klima samsung ventilator

22% večji ventilator

 

 

Klimatska naprava , ki odstrani vse nevarne viruse

Nova Samsung klimatska naprava ima vgrajeno t.i. ekskluzivno Samsung tehnologijo Virus Doctor, ki s pomočjo inovativnega čiščenja zraka nevtralizira škodljive onesnaževalce v zraku. Virus Doctor tehnologija je prejela več priznanj, vključno z AHR Expo Award 2010 za inovacije v kategoriji kakovosti zraka v zaprtih prostorih,  okoljsko nagrado 1. Air Day minister, in Sil nagrado Jang Young. Vgrajeni filtracijski tehnologiji - Virus Doctor in Easy Filter odstranjujeta prah nevarnih onesnaževalcev in alergenov v zraku, kot tudi bakterije in viruse (vključno z virusom gripe tipa A in Corona viruse). Easy Filter je vgrajen na vrhu na zunanji strani in omogoča povsem enostavno vzdrževanje.

 

 

Nova učinkovita klimatska naprava,
ki odstrani viruse, vključno s podvrsto
H1N1 ter določene bakterije.

 

 

Stilska in pametna klimatska naprava - Smart Monitoring

Čista Crystal Gloss ™ obdelava in edinstveno ukrivljen dizajn te Samsungove klimatske naprave poda vrhunski videz. Kakor pri aerodinamičnih, visoko zmogljivih športnih avtomobilih, se prozornim nevpadljivim izgledom neopazno zlije v vsako moderno gospodinjstvo. Uporaba aplikacije Smart Wi-Fi preko pametnega telefona omogoča daljinsko upravljanje funkcij. Ta klimatska naprava je sposobna komunicirati tudi operativni čas in porabo električne energije ter zagotavljati opomnike za čiščenje filtra. Enota omogoča prednostne operativne nastavitve in nastavitve hlajenja. Smart Monitoring je funkcija namenjena samo za diagnoze, ki zagotavlja da je klimatska naprava, nameščena s strani serviserja, popolna. Samodejno preveri napake pri montaži. Smart Check avtomatski sistem diagnosticira težave in ponudi preproste rešitve.

news.samsung.com

Več o hlajenju na www.tratnjek.si

Podobni članki


Kontaktirajte ponudnika Tratnjek d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe ali za odgovor ustreznega strokovnjaka. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Kalkulator Oceni prihranek energije je novo priročno večnamensko spletno orodje, ki vam pojasni koliko prihranite s prehodom na novi energent, novi ogrevalni sistem, sončno elektrarno in električni avto.

Prodajo gradbenega materiala v aprilu rešuje spletna trgovina. Vendar, ker so storitve za izvedbo gradbenih del v poseljenih zgradbah od sredine marca zaustavljene, bodo gospodarske posledice...

Večina investitorjev se sprašuje ali je cena sončne elektrarne sprejemljiva za slovenski žep ter koliko prihranimo. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke...

ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.