Kompaktne toplotne črpalke De Dietrich – praktični razlogi za priljubljenost

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalke De Dietrich predstavlja praktično rešitev v primeru energetske obnove hiše, z radiatorskim sistemom ogrevanja ali talnim gretjem.

Več kot 300 let je že od ustanovitve francoskega podjetja De Dietrich, uspešnega in priznanega proizvajalca ogrevalne tehnike. Pred letom so na slovenski trg lansirali invertersko toplotno črpalko zrak – voda Alezio Evolution V200, ki bo kot kaže letos, od vseh De Dietrichovih toplotnih črpalk, najbolje prodajana. Toplotna črpalka De Dietrich je sestavljena iz zunanje enote ter notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 180 litrskim grelnikom tople sanitarne vode. Učinkovito ogreva in hladi prostore, obenem pa pripravi zadostno količino tople sanitarne vode.

 

Prava rešitev za prenovo kotlovnic in tudi novogradnje

Vgradnja toplotne črpalke Alezio Evolution V200 predstavlja praktično rešitev v primeru energetske obnove hiše, z radiatorskim sistemom ogrevanja ali talnim gretjem. Alezio Evolution V200 namreč samostojno zagotavlja predtok tople vode tudi do 60°C, obenem pa jo je moč priklopiti k obstoječi peči na drva ali pelete, kotlu na olje ali plinskemu kotlu.

Vsi modeli toplotne črpalke De Dietrich delujejo do – 20 °C zunanje temperature in so odlična izbira za vgradnjo v nove objekte, saj kompaktna notranja enota toplotne črpalke zavzame zelo malo prostora, obenem pa združuje 3 funkcije v enem: ogrevanje, hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode. Za hladilno sredstvo se pri modelih 4.5 kW, 6 kW in 8 kW uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32.

 

toplotna crpalka De Dietrich

Kompaktna notranja enota toplotne črpalke De Dietrich Alezio Evolution V200 z vgrajenim 180 litrskim grelnikom TSV zavzame zelo malo prostora

Učinkovita in preprosta

Napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike, njena visoka učinkovitost in zmogljivost pa omogoča tudi do 70% prihranek energije pri ogrevanju. Za učinkovitost toplotne črpalke skrbi Scroll kompresor z invertersko tehnologijo delovanja ter vmesni modul »Power Reciever«, ki je vgrajen v hladilnem krogu in omogoča še boljši izkoristek delovanja toplotne črpalke pri nizkih zunanjih temperaturah. Toplotna črpalka v načinu ogrevanja po ErP direktivi sodi v A++ energijski razred, pri pripravi tople sanitarne vode pa dosega A energijski razred.

toplotna crpalka De Dietrich zunanja enota

Toplotna črpalka De Dietrich Alezio Evolution V200 je izredno praktična rešitev za prenove kotlovnic in tudi za novogradnje

 

Notranja enota Alezio Evolution V200 je izredno kompaktna ter spominja na 120 cm visoko hladilno skrinjo. V  ohišju ima vgrajen 180 litrski grelnik tople sanitarne vode, hkrati pa je popolnoma tovarniško opremljena. Sodoben dizajn toplotne črpalke in pogledom všečna oblika napravi omogoča, da jo lahko postavimo v prav vsak prostor v domu. Zaradi dobre izolacije, v prostoru deluje zelo tiho in nevsiljivo. Njena namestitev je povsem enostavna.

 

baner toplotne crpalke

 

Atraktivna cena toplotne črpalke De Dietrich

Toplotna črpalka De Dietrich Alezio Evolution V200 je med najugodnejšimi na trgu, obenem pa zahvaljujoč njeni učinkovitosti dosega visoke prihranke oz. porabi malo električne energije. V kolikor se upošteva še subvencija Eko sklada, se lahko dogodi, da cena same naprave ne doseže niti višine najvišjih gora na slovenskem.


Več informacij o toplotnih črpalkah De Dietrich lahko najdete na spletni strani trgovine Veto d.o.o., ali vaša vprašanja napišete v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo z veseljem odgovorili.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI