Toplotna črpalka brez zunanje enote

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalka brez zunanje enote je elegantna in učinkovita rešitev za hiše, ko je parcela manjša in bi s hrupom postali nadležni okolici.

Toplotna črpalka brez zunanje enote – ko hrup in izgled nista več moteča – posebno za nove hiše

Danes se vse pogosteje srečujemo z motečim hrupom zunanjih enot toplotnih črpalk zrak – voda, posebno pri novogradnjah v mestnem okolju, ko morda parcele niso izredno velike in razdalje med sosedi manjhne. Hrup je moteč za lastnika, še večkrat pa za bližnjega soseda. Pri mnogih toplotnih črpalkah s spremenljivo močjo se hrup toplotne črpalke v hladnejših dnevih, posebno ponoči bistveno poveča, ko toplotne črpalke delujejo z maksimalno močjo. Zaradi tega so v številnih zahodnih evropskih državah uvedli ostre omejitve glede hrupa. Na primer v Avstriji so zahteve do 30 dB(a), v Švici pa v nekaterih kantonih le 28 dB(a).

Razen hrupa, marsikoga moti tudi sam izgled zunanjih enot toplotne črpalke, ki se pogosto ne vklapljajo v okolico hiše. Da bi rešili težavo, so za to idealne notranje toplotne črpalke brez zunanje enote, na steni hiše pa so vidne samo 2 zračni rešetki za dovod in odvod zraka.

 

Toplotna crpalka brez zunanje enote

Toplotna črpalka Stiebel Eltron WPL 9/17 ICS classic v kombinaciji s kombinirano napravo, sestavljeno iz grelnika sanitarne vode in hranilnika ogrevalne vode HSBC 200 l.

Elegantna rešitev za novogradnje. Toplotna črpalka brez zunanje enote je v celoti nameščena v notranjosti hiše in ne kazi vrta, ne moti sosedov ter prihrani prostor.

 

Kakšne toplotne črpalke brez zunanje enote razvijajo najboljši

Vsem tistim, ki vas zanima gradnja nove hiše in si želite maksimalno udobje za ceno z dobrim razmerjem kakovost cena, vam predstavljamo uspešno serijo toplotnih črpalk za ogrevanje novih hiš nemškega proizvajalca Stiebel Eltron, ki z visoko učinkovitimi izdelki premika meje na trgu. Stiebel Eltron razvija najsodobnejše toplotne črpalke brez zunanje enote sistema zrak-voda, izključno za notranjo postavitev.


baner toplotne crpalke


Kaj zmore toplotna črpalka brez zunanje enote?

Toplotna črpalka zrak-voda Stiebel eltron WPL 9/17 ICS/IKCS classic je toplotna črpalka brez zunanje enote. Gre za elegantno in učinkovito sistemsko rešitev za novogradnje, zlasti za nove enodružinske hiše.

Toplotna črpalka brez zunanje enote pripravi toplo sanitarno vodo, hladi in ogreva prostore in je v celoti postavljena v kotlovnici. Zrak, ki je vir energije, zajema in izpihuje prek dovodnih oziroma odvodnih cevi, napeljanih do rešetk, nameščenih na fasadi. Toplotna črpalka brez zunanje enote dosega visok razred energijske učinkovitosti (A++/A++).

 

Toplotna crpalka notranja in zunanja enota

Dovod in odvod zraka skozi steno.

 

Lep dizajn notranje enote toplotne črpalke se poda v vsak prostor

Lep dizajn notranje enote toplotne črpalke omogoča umestitev toplotne črpalke v tako rekoč vsak prostor, lahko tudi v bivalne prostore. Tudi v manjših prostorih odlična zvočna izolacija dovoda zraka preprečuje glasnost obratovanja. S funkcijo »silentmode« je delovanje toplotne črpalke Stiebel Eltron še tišje. Dodatni prihranek prostora je mogoč zaradi inteligentne kombinacije toplotne črpalke s kompaktno enoto HSBC 200L.

Slednja je opremljena s 180-litrskim emajliranim grelnikom za pripravo tople sanitarne vode in 100-litrskim hranilnikom ogrevalne vode. Tovarniško so vgrajeni vsi potrebni elementi ogrevalnega sistema.


Več informacij o ceni in stroških delovanja za toplotne črpalke brez zunanje enote prejmete z izpolnitvijo spodnjega kontaktnega obrazca.

Veto d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI