Jutri in v četrtek Energije 09

omaž Orešič, EFT Group, predsedujoči konference: “Sedanje razmere na energetskih trgih v Evropi spreminjajo znana pravila igre. Veliko premalo je argumentiranih poudarkov o izjemnem pomenu nadaljevanja zadanega investicijskega cikla za celotno Jugovzhodno Evropo. Dolgoročne posledice krize so lahko težave pri oskrbi z energijo in naraščajoče cene elektrike. Da bi dobili celovit vpogled in odgovore na ključna vprašanja o energetski prihodnosti regije, smo ponovno v Mariboru zbrali vrhunske strokovnjake in najvišje predstavnike uglednih evropskih inštitucij ter energetskih podjetij. Prav zaradi aktualne vsebine je potrdilo udeležbo že 130 udeležencev, od tega polovica iz tujine. “

Tradicionalna mednarodna konferenca Energija 09 bo 4. in 5. novembra 2009 v hotelu Habakuk v Mariboru. Med govorci bodo najvišji predstavniki Ministrstva za gospodarstvo (Janez Kopač), EBRD in Energy Community Secretariata Avstrija ter Petrola (Aleksander Svetelšek), HSE, EPS, EPBiH, EPCG, Kelaga in EFT Group.

Tomaž Orešič, EFT Group, predsedujoči konference: "Sedanje razmere na energetskih trgih v Evropi spreminjajo znana pravila igre. Veliko premalo je argumentiranih poudarkov o izjemnem pomenu nadaljevanja zadanega investicijskega cikla za celotno Jugovzhodno Evropo. Dolgoročne posledice krize so lahko težave pri oskrbi z energijo in naraščajoče cene elektrike. Da bi dobili celovit vpogled in odgovore na ključna vprašanja o energetski prihodnosti regije, smo ponovno v Mariboru zbrali vrhunske strokovnjake in najvišje predstavnike uglednih evropskih inštitucij ter energetskih podjetij. Prav zaradi aktualne vsebine je potrdilo udeležbo že 130 udeležencev, od tega polovica iz tujine. "


Vir: http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2009110305482676

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI