Klima, ki ne piha

Oglasno sporočilo

Klima Samsung WindFree je prva »brezvetrna« sobna klima naprava. Klima ki ne piha in kljub temu ohladi prostor na željeno temperaturo.

Ko je že vse kazalo, da smo na področju hlajenja in ogrevanja s stenskimi klimami že vse videli, je Samsungu uspel presenetljiv razvojni korak – klima, ki ne piha. Svoj proizvodni program so najprej temeljito preučili in nato v svoj izdelek klimatsko napravo WindFreeTM vgradili več izboljšav.

 

Zakaj Samsung inovacije hlajenja nimajo konkurence?

Samsung WindFreeTM klime so edinstvene na trgu, v načinu brez pihanja (WindFree) zrak prijetno razpršijo skozi tisoče luknjic in preprečijo neprijeten občutek hladnega pihanja, hladnejši zrak pa se enakomerneje razporedi tudi po večjem prostoru. Samsung WindFreeTM tehnologija je odlična izbira za vse, ki ne marate direktnega izpihovanja hladu. Zaradi znatnih podražitev elektrike je pomembna tudi poraba. V primerjavi s hitrim hlajenjem bo klima naprava v načinu hlajenja Windfree porabili tudi do 77% manj elektrike.

V kolikor želite klimatsko napravo z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kvalitete zraka, pa izberite klimatsko napravo Samsung WindFree™ Pure 1.0, ki jo lahko upravljate na daljavo preko vmesnika Wi-Fi.

 

klima ki ne piha Windfree

 

Klima, ki ne piha, opremljena s filtrom za čistejši zrak

Enota WindFree™ Pure 1.0 je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ta deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 zadrži izredno drobne prašne delce v velikosti do 0,3 μm, s pomočjo elektrostatičnega filtra pa uničuje nekatere vrste bakterij. Sestavljata ga dva glavna dela, ki zbirata prah in bakterije. Filter PM1.0 je delno pralen, kar pomeni, da lahko prihranite pri stroških, ki nastanejo z menjavo filtra.

 

klima ki ne piha Windfree filter

baner klimatske naprave

Funkcija Freeze Wash

Edinstvena lastnost Samsungove klime, ki ne piha – WindFree™ Pure 1.0,  je vključitev tehnologije Freeze Wash. Ta funkcija pomaga očistiti enoto in odstrani do 90 % določenih vrst bakterij. S to funkcijo se izmenjevalnik toplote pri notranji enoti ohladi na −15 °C, da enoto prekrije z zmrzaljo. Ob preklopu na način odtajanja led, ki se tali, odstrani določene vrste bakterij, ki se nahajajo v toplotnem izmenjevalniku. Prek aplikacije SmartThings je mogoče prejeti obvestilo v trenutku, ko je izmenjevalnik toplote potrebno očistiti s funkcijo Freeze Wash.

 

klima ki ne piha Windfree Freeze Wash

Obveščanje o kakovosti zraka – aplikacija SmartThings

Kakovost zraka je v zaprtem prostoru mogoče spremljati prek aplikacije SmartThings. Tudi kadar je enota izklopljena, je senzor prahu sposoben zaznati trenutno kakovost zraka v prostoru. Ko kakovost zraka doseže stopnjo »slaba« ali »zelo slaba«, prejmete obvestilo. Prek aplikacije SmartThings se lahko odzovete na informacije, tako da na daljavo vklopite način čiščenja. Poleg spremljanja kakovosti zraka ter vklapljanja in izklapljanja načina čiščenja  vam aplikacija Samsung SmartThings in funkcija glasovnega upravljanja Bixby Voice Control omogočata vklop ali izklop klime, izbiro želenih načinov hlajenja, časovno razporejanje delovanja ter spremljanje porabe energije.

klima ki ne piha Windfree SmartThings

Z aplikacijo SmartThings lahkoklimatsko napravo daljinsko upravljate in spremljate kadarkoli


Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt

V podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, vam bodo ne glede na vaše potrebe, če vas zanima klimatska naprava ali toplotna črpalka (stanovanje ali večji poslovni objekti), svetovali. S 30-letnimi izkušnjami so pravi naslov še za tako nenavadne objekte, kot npr. letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

Ponudbo klimatskih naprav si lahko ogledate na povezavi, ali za vaše specifične potrebe uporabite konfigurator priporočljivih klimatskih naprav, ali napišite vprašanje v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Klima center Tratnjek

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI