Najboljše toplotne črpalke, kdo so top ponudniki v 2024?

Na enem mestu toplotne črpalke Bosch, Daikin, Nibe, Mitsubishi, Atlantic, Stiebel Eltron, LG, Samsung, Fujitsu, Panasonic, Clivet, …

Najboljše toplotne črpalke

Toplotne črpalke zrak – voda so po statistikah ponovno najpogosteje izbran sistem za ogrevanje. Z veliko pomembnih prednosti upravičijo vodilno mesto.

Vendar se mnogi sprašujejo ali lahko toplotna črpalka zrak – voda učinkovito ogreje starejšo hišo z radiatorji?  Kako pomembna je moč visokotemperaturne toplotne črpalke, koliko stane takšna toplotna črpalka, koliko znaša subvencija? Cene za več kot 10 modelov toplotnih črpalk pridobite z aplikacijo Hitro do ugodne ponudbe.

 

Hiter dostop do najboljših toplotnih črpalk zrak – voda

V kolikor vas zanima katera toplotna črpalka zrak-voda je lahko najboljša za vaš primer objekta, ste na pravem naslovu.

S klikom na posamično podjetje spodaj dostopate do specifične toplotne črpalke (aktualni modeli toplotnih črpalk zrak -voda 2024). Predstavljajo se najuspešnejše blagovne znamke toplotnih črpalk zrak – voda, ki po učinkovitosti spadajo med najboljše in so vodilne tudi v prodaji:

Atlantic, Robert Bosch, Stiebel Eltron, Daikin, Fujitsu, LG, Samsung, Clivet, Alpha Innotec, Panasonic, Mitsubishi electric, Nibe in De Dietrich.

Razlike v kakovosti navedenih blagovnih znamk, ki spadajo med najboljše toplotne črpalke, so izredno majhne.

 

 

Najboljše toplotne crpalke ponudniki

Najboljše toplotne črpalke zrak – voda preverjeno dosegajo visoko učinkovitost tudi v starejših objektih z radiatorji. Priporočamo, da se za prednosti posamičnega modela toplotne črpalke zrak – voda in primernosti vgradnje v vaš objekt, posvetujte z vsaj tremi ponudniki.


baner toplotne crpalke


NAJBOLJŠE TOPLOTNE ČRPALKE 2024 – KDO SO TOP PONUDNIKI?

S klikom na izbrano podjetje dostopate do predstavitve posameznega modela toplotne črpalke zrak – voda. Zbranih je več kot 10 renomiranih blagovnih znamk toplotnih črpalk zrak-voda. 


V kolikor potrebujete nasvet ali mnenje neodvisnega strokovnjaka, nas o tem obvestite na uredništvo: energetski.svetovalec@siol.net


Če želite ponudbe za več modelov toplotnih črpalk, izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI