Samsung Windfree klima ustvari popolno klimo

Oglasno sporočilo

Klima Samsung WindFree™ lahko poleti hladi z edinstveno tehnologijo ne piha, zrak tiho in nežno razprši po prostoru, ogreva do temperature -30 °C .

Iščete klimatsko napravo, ki zmore vse? Klima Samsung WindFree™ lahko poleti hladi z edinstveno tehnologijo, tako, da vam ne piha, ampak zrak tiho in nežno razprši po celotnem prostoru in pozimi ogreva do -30 stopinj Celzija zunanje temperature. Poleg vsega lahko z njo tudi filtriramo zrak v prostoru.

 

Samsung WindFree – preprosto popolna klima

Na naše počutje močno vplivata temperatura in relativna vlažnost. Strokovnjaki opozarjajo, da je priporočena razlika zraka med bivalnimi prostori in zunanjo temperaturo okrog 6 °C. Večje temperaturne razlike nam lahko škodujejo. Poudariti je treba, da vsaka stopinja pod 25 °C pomeni 5 % več porabe elektrike v načinu hitrega hlajenja. Če hladimo z načinom WindFree™, pa lahko prihranimo tudi do 77 % energije. Samsungova tehnologija WindFree™ poleg male porabe energije nudi tudi hlajenje s klimo brez neprijetnega pihanja.

 

klima samsung windfree

Samsung Windfree klima spada med tehnološko visoko razvite klima naprave in je odlična izbira za še tako zahtevne uporabnike.

 

Pred nakupim klima naprave je dobro vedeti, katere funkcije bomo potrebovali. Bi želeli s klimo samo hladiti prostor, morda čistiti zrak v prostoru ali jo uporabljati tudi za ogrevanje. Ogrevanje s klima napravo je primerno za prehodna obdobja v jeseni in spomladi, Samsung Windfree z modelom Nordic Airise lahko ogreva prostor tudi do -30 °C zunanje temperature.

 

Samsung Windfree™ klima – inovacija z 21.000 mikroluknjicami

Samsung Windfree™ deluje na dva načina. V prvem načinu je sposobna na hitro ohladiti pregret prostor, kar doseže z odpiranjem vpihovalnega pokrova. Pri tem kompresor takoj doseže najvišjo učinkovitost, intenziven in nihajoč tok hladnega zraka pa hitro ohladi prostor na željeno temperaturo. Čeprav učinkovito pa je takšno delovanje v manjših prostorih lahko nezaželeno, saj hladen prepih na ljudi v prostoru včasih deluje neugodno. Z isto napravo pa lahko prostore pozimi tudi ogrevamo.

 

klima samsung windfree tisoci drobnih odprtin

Klima Samsung Windfreeklima ki ne piha. Tisoči drobnih odprtin v okrovu omogočajo neopazno hlajenje prostora

Delovanje klimatske naprave Samsung Windfree v drugem načinu pa je novost, ki jo imajo samo klimatske naprave Samsung. Pri tem se izpihovalna loputa zapre, ventilator zmanjša število obratov, nežen oblak ohlajenega zraka pa začne počasi prodirati skozi 21.000 mikroluknjic v okrovu. S tem se vse spremeni, saj v tem načinu lahko pod delujočo klimo tudi spimo, in to brez neprijetnih posledic. Zrak se giblje počasi, samo 0,15 m/s, ter se širi enakomerno na vse strani, zaradi česar ni več prepiha, prostor pa bo kljub temu prijetno ohlajen. V tem načinu porablja klima kar 72% manj energije za delovanje, saj se istočasno zmanjšata število obratov ventilatorja in kompresorja.

baner klimatske naprave


Samsung Windfree združuje več funkcij, kot ste jim vajeni

Samsung je zaradi stalnega tehnološkega napredka in inovacij poznan kot vodilno svetovno tehnološko podjetje, ki spreminja svet elektronike. Klimatske naprave Samsung lahko prek vmesnika Wi-Fi upravljamo na daljavo. Z inovativno aplikacijo SmartThings lahko povežemo klimatske naprave, čistilnike zraka, robotski sesalnik, Smart TV, pralni stroj, hladilnik in pečico.


Povezljivost klime z različnimi napravami v aplikaciji SmartThings

Podjetje Tratnjek klima center so uvozniki in distributerji Samsungovih naprav za hlajenje in ogrevanje. Z uporabo praktične aplikacije SmartThings omogočajo, da si uporabniki Samsungovih naprav v eni aplikaciji povežejo različne naprave kot so toplotna črpalka ClimateHuba in Mono Quiet, klimatske naprave Samsung, robotski sesalnik, nadzorne kamere in pomivalni stroj.

 

klima samsung windfree aplikacija

Aplikacija Samsung SmartThings podpira več kot 350 partnerskih znamk, ima 250 miljonov registriranih uporabnikov, ter več kot 5000 združljivih naprav.


Obiščite sedež podjetja Tratnjek klima center v Murski Soboti, kjer vam bodo predstavili delovanje sistema SmartThings.


Popolna novost Samsung Windfree klime – solarni daljinec brez baterij

Baterije za enkratno uporabo niso najboljše za okolje. Samsung predstavlja novo, okolju prijazno rešitev, solarni daljinski upravljalnik SolarCell za stenske klimatske naprave. Solarni daljinski upravljalnik ne potrebuje baterij in se polni z izpostavljenostjo neposredni svetlobi ali z USB priključkom.

Solarna plošča na zadnji strani daljinskega upravljalnika je dovolj učinkovita, da se daljinec napolni tudi pri svetlobi prižganih luči v hiši. Lahko pa daljinec, obrnjen s solarnimi celicami navzgor, postavite v bližino okna, kjer se bo napolnil z naravno sončno svetlobo.

Daljinski upravljalnik SolarCell je izdelan iz recikliranih materialov, zaradi česar je še bolj okolju prijazen!

 

klima samsung windfree daljinec solarcell


Ali ste vedeli? Prvo klimatsko napravo je podjetje Samsung proizvedlo že leta 1974.


Stropna klima Samsung Windfree za še boljše počutje

Vsakemu od nas daje svež zrak nov zagon, s katerim lažje ujamemo pozitiven pogled na svet. Ta je še toliko bolj intenziven, če je prijetno in enakomerno porazdeljen po prostoru. To pa najlažje dosežemo, če je naprava montirana na stropu. Zato so v Samsungu poleg stenskih klimatskih naprav razvili in na trgu ponudili tudi štirismerne kasetne stropne klime WindFree™. Posebnost teh stropnih klimatskih naprav je, da so krilca zasnovana z mikro luknjicami, te pa omogočajo enakomernejšo hlajenje brez neprijetnega pihanja ter tako prijeten občutek bivanja.

 

klima samsung windfree stropna

Stropna klima Samsung Windfree


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI