Vrhunski kotel na pelete – adijo olje, pozdravljeni peleti!

Oglasno sporočilo

Kotli na pelete so idealna izbira ogrevalnega sistema za sanacije hiš kot za novogradnje. Primerni so za enodružinske hiše kot večstanovanjske objekte.

Želite tudi vi zmanjšati stroške za ogrevanje in narediti nekaj dobrega za okolje? To je uspelo že več kot 50.000 strankam po celem svetu, ki so zaupale KWB kotlom na pelete.

kotel na pelete

Kotel na pelete kot primerna rešitev za objekte potrebne sanacije in novogradnje

KWB kotel na pelete Easyfire je idealna izbira za sanacije hiš kot za novogradnje. V razponu moči od 2,4 do 38 kW ter do 40 kW v kondenzacijski tehniki je primeren za enodružinske hiše ali večstanovanjske in ostale objekte. Sistemi za ogrevanje z visoko kakovostnimi komponentami industrijske kakovosti so dobro pripravljeni na dolgo življenjsko dobo delovanja.

baner lesna biomasa kotli

KWB Easyfire in njegove prednosti

Modularno zasnovani deli kotla so primerni za vnos tudi v kurilnice manjših dimenzij, s tem se zmanjša čas, ki je potreben za vnos, hkrati pa stene in podboji vaše kurilnice ostanejo nepoškodovani. Oprema, kot je skupina za dvig povratnega voda, pa vam prihrani dodatne inštalaterske stroške.

 

Kotel na pelete namesto olja

 

Ogrevanje na pelete zagotavlja enako udobje kot ogrevanje na kurilno olje, zemeljski plin ali toplotno črpalko, razlika v uporabi goriva pa je odločilna – pri peletih gre za obnovljiv vir energije, okolju prijazen energent in CO2 nevtralno rešitev z enim skupnim imenovalcem – s skrbjo za okolje.

Ročno polnjenje peletov ni potrebno, saj je sistem popolnoma avtomatiziran. Sistem se samodejno čisti, poleg priporočljivega letnega vzdrževanja naprave in dozirnega sistema je potrebna odstranitev pepela iz posode za pepel le enkrat letno oziroma po približno 6 tonah porabljenih peletov. Upravljanje je enostavno in prilagodljivo s pomočjo KWB Comfort 4 regulacije ter omogoča nastavitve in spremljanje sistema tudi na daljavo.

Kotel na pelete KWB Easyfire

Kotli na pelete so opremljeni z edinstvenim lastnim razvojem – tehnologijo cleanEfficiency 2.0, katero  zaznamujejo nizke vrednosti emisij, najvišja učinkovitost in prihranek pri stroških goriva kakor tudi odlična kombinacija konstrukcijskih in upravljalnih elementov.

 

Pot do kotla na pelete v vašo kurilnico

Z dobro razvejano mrežo preverjenih partnerskih inštalaterjev po celi Sloveniji je pot od ogleda obstoječega stanja in priprave načrta ter izrisa pa do vnosa kotla na pelete, postavitve ter sklepnega dela  – zagona naprave s šolanjem stranke – zanesljiva, pregledna in enostavna. Po samem zaključku del vam je na voljo sedem dni v tednu naša usposobljena servisna služba, ki poskrbi za nemoteno delovanje vaše ogrevalne naprave.

 

Kotel na pelete svetovanje

 


Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI