Stropna klima, ki ne piha

Oglasno sporočilo

Stropna klima naprava ni nič drugačna od klasične stenske klima naprave in deluje na popolnoma enakem principu.Razlikuje se le po načinu vgradnje.

Stropna klima naprava ni nič drugačna od bolj poznane klasične stenske klima naprave in deluje na popolnoma enakem principu. Od stenske klima naprave se razlikuje predvsem po načinu vgradnje. Kot že ime pove, so stropne enote vgrajene v strop in so namenjene za vgradnjo v ‘plavajoči’ ali spuščeni strop, tam, kjer je dovolj prostora za namestitev (vsaj 30 cm). Primerna je tako za vgradnjo v pisarne, javne objekte, gostinske in poslovne prostore, kot za stanovanjske objekte. Za stropne klime je priporočeno, da se vgrajujejo tam, kjer je višina stropa vsaj 2,5 m. Prednost hlajenja s stropno klimo v primerjavo s stensko je štirismerni zračni tok, ki razprši hladen zrak v vsak kotiček prostora in tako zagotovi, da se po celem prostoru doseže želena temperatura.

 

stropna klima wind free ne piha

Nova stropna klima Samsung Wind-Free™ 4Way s štirismerno izpihovalno kaseto ima mikroluknjice, skozi katere izhaja prijeten ohlajevalni oblak, občutek prepiha pa izgine

Samsungova stropna klima, ki ne piha

Pred časom je Samsung predstavil novost – kasetno stropno klima napravo Wind-Free™ 4Way, ki ima edinstveno posebnost – da ne piha. Izjemne učinke že obstoječe stenske Wind-Free klime so razširili na celotno linijo proizvodov, med njimi tudi na stropno štirismerno izpihovalno kaseto.

 

Kako deluje stropna klima Wind-Free™ 4Way

Nova štirismerna stropna izpihovalna kaseta ima, prav tako kot stenska varianta, vgrajene tisoče drobnih luknjic skozi katere vpihuje zrak v prostor. S tem prepreči neprijeten občutek prepiha, ne glede na to ali je izstopajoči zrak topel ali hladen, saj izhaja kot razpršen oblak. Učinek te serije klimatskih naprav z mikroluknjicami, ki nežno razdeljujejo zrak po prostoru od običajnih izpihovalnih klimatskih naprav je z vidika uporabnika neprimerno ugodnejši.

Proizvodni program zajema enote za domačo in industrijsko uporabo.

 

stropna klima samsung

baner klimatske naprave


Kasetna stropna klima Wind-Free™ 4Way je dobavljiva tudi v Sloveniji pri pooblaščenem distributorju za izdelke Samsung, podjetju Tratnjek d.o.o. Preizkušena tehnologija Wind-Free je zato na voljo vsem, ki jo želijo vgraditi doma ali v poslovne prostore.


tratnjek samsung klima stirismerna izpihovalna kaseta detail

Tisoče luknjic se nahaja v zunanjem robu kasete, skozi srednji del pa zrak izpihujemo samo, kadar je potrebno intenzivno hlajenje

Stropna klima s senzorjem gibanja

Stropna Samsungova klima naprava Wind-Free je primerna za domačo in komercialno uporabo. Izpihovalne odprtine so v primerjavi z običajnimi tovrstnimi izdelki povečane za 31%, gibajoče lopute pa curek zraka izpihujejo pod povečanim kotom 10°. Zaradi tega ima stropna klima curek usmerjenega zraka domet do 5 m, kar je dvakrat večji doseg v primerjavi z običajnimi napravami. Izpihovalna kaseta ima vgrajen še senzor gibanja, ki ugotovi položaj osebe v prostoru in samodejno usmerja zrak v to smer, ko pa se prostor izprazni izpihe spet uravnoteži.


stropna klima strirismerni tok

Samsungova stropna klima Wind-Free 4Way je opremljena s senzorjem za zaznavanje gibanja. Ta zaznava gibanje in omogoča pretok zraka po meri in s tem omogoča energetsko varčno delovanje.


Samsung je predstavil tudi razširjeno paleto proizvodov, ki segajo od naprav za hladilnice, ki dosegajo temperaturo izpiha do -40°C, prezračevanje z vračanjem energije, novo kaseto s 360° izpihom ter rešitve primerne za hotele, igralnice in druge turistične objekte.


Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI