Zakaj vgraditi klimatsko napravo?

Če še nimate klime, je še čas, da poskrbite za poletno osvežitev z vgradnjo klimatske naprave v svoj dom ali delovni prostor.

Daikin klima je ustvarjena, da vas navduši. Če še nimate klime, je še čas, da poskrbite za poletno osvežitev z vgradnjo klimatske naprave. Če želite izbrati visoko kakovost klime z dolgo življenjsko dobo ter ugodno ceno, je Daikin klima zelo dobra izbira. Letošnje poletje lahko izbirate med več modeli Daikin klim, od nagrajenih s prestižnimi nagradami za dizajn do takšnih, ki jih je zaradi prilagojene oblike mogoče umestiti v vsak prostor.


Daikin predstavlja zanimive novosti:


vgradnja klime

DAIKIN KLIMA STYLISH – lepa na oko

Daikin klima Stylish se odlično prilega vsakemu domu, zahvaljujoč sodobnim barvnim različicam (beli, srebrni, črni in barvi temnega lesa) ter posebej elegantnemu dizajnu. Z lahno ukrivljenimi vogali ter izredno tanko obliko je Daikinova Stylish klima naprava prepoznana kot ena najboljših kompaktnih zasnov na trgu. Na voljo je v beli, srebrni, črni in barvi temnega lesa. Daikin klima Stylish je za videz in funkcionalnost prejela nagrado Good Design Award. Novi ventilator omogoča visoko učinkovitost z nizkimi ravnmi hrupa, naprednejša tehnologija pa več udobja in dodatne prihranke pri energiji.

 

DAIKIN KLIMA EMURA – elegantna klimatska naprava

Za vse, ki iščete hlajenje z maksimalno nizkimi stroški in hkrati lepim dizajnom, je Daikin klima Emura optimalna izbira. Gre za visokokakovostno, vendar cenovno dostopno klimo. Ta Daikin klima je zasnovana za ustvarjanje popolne klime v prostoru. Daikin Emura hladi in tudi greje ter čisti zrak. Daikin Emuro upravljate z daljinskim krmilnikom ali z intuitivno aplikacijo Onecta na pametnih napravah.

vgradnja klime daikin emura

 

DAIKIN KLIMA PERFERA – hlad usmerjen stran od ljudi

Daikin klima Perfera ima vgrajeno področno tipalo za zaznavanje gibanja in usmerja zrak stran od ljudi ter samodejno preklopi sistem v način varčevanja z energijo, če v prostoru ni ljudi. 3−dimenzionalni tok zraka optimizira tok zraka in zagotavlja, da je tudi v vogalih velikih prostorov vedno pravilna temperatura. Daikin klima Perfera ima vgrajen posebej zasnovan ventilator, ki optimalno izboljšuje zračni tok in zagotavlja višjo raven energijske učinkovitosti, hrup pa je še vedno nizkimi ravnmi hrupa. Daikinova tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in spore gliv, ter odstranjuje neprijetne vonjave.

vgradnja klime daikin PERFERA

baner klimatske naprave

DAIKIN KLIMA COMFORA – perfektno čist zrak

Diskretna in moderna oblika Daikin klime Confora z visokokakovostno površino v beli barvi, z nežnimi in modernimi linijami, vas ne bo pustila ravnodušne. Oblika te klime je primerna za posebne arhitekturne izzive, s hladilnim sredstvom R32 pa je do okolja še prijaznejša. Njena posebnost je tiho delovanje do 20 dBA. Spletni krmilnik lahko izbirate kot dodatno opremo, notranjo enoto te Daikin klime pa upravljajte z aplikacijo na daljavo, nadzorujete lahko tudi porabo energije. Program za sušenje omogoča zmanjšanje vlažnosti v prostoru brez spreminjanja temperature.

vgradnja klime daikin COMFORA

DAIKIN KLIMA SENSIRA – cenovno dostopna klima

Daikin klima Sensira predstavlja model klime z enostavnim upravljanjem. Zanesljivost delovanja je potrjeno s testiranji vsake klime, preden ta zapusti tovarno, kar pri drugih blagovnih znamkah ni nujno. Poseben nihajni kompresor z invertersko tehnologijo zagotovi prihranke pri energiji, manjše tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij. Z izredno tihim delovanjem do 21dBA je Daikin klima praktično skoraj neslišna. Preprosto upravljanje z “Daikin Online Controller” olajša nadzor za ogrevanje in hlajenje od koderkoli. Daikin klimo povežite z Wi-Fi omrežjem in si naložite aplikacijo.

vgradnja klime daikin SENSIRA


Za več informacij o klimatskih napravah Daikin in o cenah klimatskih naprav pišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI