Energetski management v ospredju letošnjih Dnevov energetikov

Ljubljana, 31. marca (STA) – Letošnji Dnevni energetikov, ki bodo potekali 19. in 20. aprila v Portorožu, bodo posvečeni energetskemu managementu, letos še bolj kot v preteklih letih, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal direktor in urednik Financ Peter Frankl. Dodal je, da energija v mnogih podjetij predstavlja pomemben del stroškov.Vse, kar se dogaja na področju energetike, po Franklovem mnenju sili k večji učinkovitosti, boljšim izdelkom in čistejšim zadevam. “V tem kontekstu se moramo vedno vprašati, kaj lahko v podjetjih managerji naredijo za to, da bodo njihova podjetja učinkovitejša,” je izpostavil.

Ljubljana, 31. marca (STA) – Letošnji Dnevni energetikov, ki bodo potekali 19. in 20. aprila v Portorožu, bodo posvečeni energetskemu managementu, letos še bolj kot v preteklih letih, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal direktor in urednik Financ Peter Frankl. Dodal je, da energija v mnogih podjetij predstavlja pomemben del stroškov.

 

Vse, kar se dogaja na področju energetike, po Franklovem mnenju sili k večji učinkovitosti, boljšim izdelkom in čistejšim zadevam. "V tem kontekstu se moramo vedno vprašati, kaj lahko v podjetjih managerji naredijo za to, da bodo njihova podjetja učinkovitejša," je izpostavil……


Celotna novica: http://www.sta.si/vest.php?s=s&id=1497658

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI