Znani finalisti za nagrade in priznanja za energetsko učinkovitost

Ljubljana, 10. aprila (STA) – Znani so finalistov za nagrade za energetsko učinkovitost, ki jih bodo podelili 19. aprila v Portorožu v okviru 12. dnevov energetikov. Strokovna komisija je izmed 17 prijav izbrala devet finalistov. Letos bodo tudi obiskovalci spletne strani izmed finalistov izbrali najboljše projekte po njihovem izboru. Finalisti za projekt sonaravnega izkoriščanja obnovljivih virov energije so bioplinska naprava v kmetijsko-poslovni coni v Dobrovniku (Bioplin Gjerkeš), stavba s fotovoltaično fasado Lido (družba Lido) in kurjenje lesnih sekancev skupaj s premogom v tretjem kotlu (Termoelektrarna in toplarna Ljubljana)…..

Ljubljana, 10. aprila (STA) – Znani so finalistov za nagrade za energetsko učinkovitost, ki jih bodo podelili 19. aprila v Portorožu v okviru 12. dnevov energetikov. Strokovna komisija je izmed 17 prijav izbrala devet finalistov. Letos bodo tudi obiskovalci spletne strani izmed finalistov izbrali najboljše projekte po njihovem izboru.

Finalisti za projekt sonaravnega izkoriščanja obnovljivih virov energije so bioplinska naprava v kmetijsko-poslovni coni v Dobrovniku (Bioplin Gjerkeš), stavba s fotovoltaično fasado Lido (družba Lido) in kurjenje lesnih sekancev skupaj s premogom v tretjem kotlu (Termoelektrarna in toplarna Ljubljana)…..


Celoten članek: http://www.sta.si/vest.php?s=s&id=1500530

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI