Stiebel Eltron HPA-O Premium: Idealna toplotna črpalka

Oglasno sporočilo

Uporaba toplotnih črpalk za ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode se je v zadnjih dveh desetletjih močno povečala.

Po podatkih Evropskega združenja za toplotne črpalke (EHPA) je danes samo v Evropi vgrajenih približno 20 milijonov toplotnih črpalk, do leta 2030 pa naj bi jih bilo vgrajenih že 60 milijonov.

Pred prenovo ogrevanja s toplotno črpalko je pomembno, da upoštevate številne dejavnike, kot so podnebje, kvadratura in energetska učinkovitost objekta, dejanske potrebe po ogrevanju, dostop do drugih energentov, trenutno stanje kurilnice, prostorske omejitve, bližina sosednjih stavb in druge. Vsaka stavba je edinstvena, zato se je treba naložbe lotiti celostno, da boste dosegli varčno, varno in zanesljivo delovanje toplotne črpalke.

 

Toplotna črpalka zrak – voda Stiebel Eltron HPA-0 je lahko odlična rešitev ogrevanja za novogradnje kot za zamenjavo ogrevalnega sistema v starejših objektih.

 

Toplotne črpalke Stiebel Eltron – nemška tehnologija

Če se odločite prenoviti ogrevalni sistem s sodobno toplotno črpalko, preverite možnosti, ki jih ponuja priznani nemški proizvajalec Stiebel Eltron. Ta že od leta 1924 razvija visoko učinkovite električne naprave. Danes z več kot 2000 izdelki na področjih obnovljivih energij, priprave tople vode ter ogrevanja in hlajenja prostorov omogoča več kot 30.000 sistemskih rešitev, ki domovom po svetu izpolnijo zahteve prihodnosti.

Na voljo je širok nabor Stiebel Eltron toplotnih črpalk, ki so v praksi primerne za številne situacije in objekte. Vam pa predstavljamo toplotno črpalko, ki jo slovenski uporabniki najpogosteje izberejo, ko prenavljajo ogrevanje svoje hiše.

 

baner toplotne crpalke


Stiebel Eltron HPA-O Premium – toplotna črpalka zrak-voda za zunanjo postavitev

Prilagojeno rešitev za prenovo ogrevanja manjših poslovnih objektov ter eno-ali večdružinskih hiš z radiatorskim sistemom lahko predstavlja toplotna črpalka zrak-voda Stiebel Eltron HPA-O 10/13 Premium.

Najsodobnejša tehnologija omogoča toplotni črpalki doseči visoke temperature dvižnega voda (do 65 ˚C), kar predstavlja idealno rešitev za vgradnjo v starejše stavbe z radiatorskim sistemom. Kakovostni sestavni elementi ter posebna inverter 3.0 tehnologija tudi pri temperaturah, ki se spustijo precej pod točko ledišča, omogočajo prvorazredno učinkovitost (A+++/A++) naprave.

 

Toplotna črpalka, ki je hkrati elegantna in učinkovita

Toplotna črpalka se ponaša z elegantnim in sodobnim dizajnom, ki se brez težav vključi v vsako okolje. Zaradi montaže zunaj objekta ostane vesliko prostora v kurilnici za druge namene. Premišljen koncept montaže in hidravličnega priključka omogočata enostavno namestitev in priklop. Vrhunske komponente pa zagotavljajo izjemno tiho delovanje, kar uvršča to napravo med najtišje na trgu.

Naprava, za katero lahko prejmete do 2.500 eur subvencije Eko sklada, je primerna tudi za novogradnje, saj naprava poleg ogrevanja lahko učinkovito tudi hladi in s tem poskrbi za prijetno temperaturo v prostorih 365 dni na leto.


Z izpolnitvijo spodnjega obrazca, so vam strokovnjaki iz podjetja Veto, d.o.o. na voljo za vaša vprašanja. Na osnovi ogleda kurilnice in pogovora, vam lahko svetujejo in predlagajo najboljšo rešitev ogrevanja.  Več informacij tudi na www.veto.si.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI