Ogrevanje, prezračevanje, najboljša toplotna črpalka za hiše

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalka Stiebel Eltron primerna za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje hiše. Preverite prednosti naprave.

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v enem. Preverite zmogljivost modela LWZ PREMIUM, glavne prednosti, ter kakšna je cena te specifične toplotne črpalke, ki vam ob gradnji hiše omogoča vse potrebne funkcije v enem.

 

Ogrevanje prezracevanje in hlajenje s toplotno crpalko

 

Najboljša toplotna črpalka za nove hiše – LWZ PREMIUM

Pri gradnji nizkoenergijske in pasivne hiše poskušamo s kakovostno gradnjo, izdatnejšo izolacijo in zrakotesnim stavbnim pohištvom preprečiti toplotne izgube in ustvariti čim bolj varčen dom. Zaradi zrakotesnosti novogradenj pod obvezno opremo spada prezračevanje z rekuperacijo. Nemški proizvajalec Stiebel Eltron je razvil kompaktno toplotno črpalko premium razreda, ki služi za ogrevanje in prezračevanje  LWZ 5/8 CS Premium, ki uspe v novi hiši zagotoviti popolno bivalno klimo ter hkrati maksimalno nizko porabo energije za ogrevanje.

 

Pokrito ogrevanje, prezračevanje, hlajenje in sanitarna voda

Kompaktna toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ 5/8 CS Premium je toplotna črpalka brez konkurence. Učinkovito opravlja 4 funkcije: ogrevanje, prezračevanje, pripravo tople sanitarne vode ter hlajenje prostorov v poletnih dneh. Model toplotne črpalke LWZ PREMIUM je idealna izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše, do velikosti 260 m2, s nizkotemperaturnim ogrevanjem do 35 stopinj Celzija talno ogrevanje.

 

Ogrevanje prezracevanje in hlajenje s toplotno crpalko shema

Dodatna funkcija hlajenja, vgrajen 235 l grelnik sanitarne vode

Hišo ogreva vgrajena toplotna črpalka zrak-voda, ki tudi pri nizkih zunanjih temperaturah dosega visoke ogrevalne vrednosti. Sodoben centralni prezračevalni sistem ohranja visoko kakovost zraka in zadrži toploto v hiši. Izkoristi do 90 odstotkov toplote, ki bi se drugače izgubila skozi odprta okna. Del toplote zunanjega zraka se izkoristi za ogrevanje sanitarne vode, pri čemer 235-litrski grelnik sanitarne vode zadosti vsem potrebam tudi petčlanske družine. Naprava ima vgrajeno tudi funkcijo energetsko učinkovitega hlajenja.

 

baner toplotne crpalke

Toplotna črpalka za ogrevanje in prezračevanje nima zunanje enote

Sistem za ogrevanje in prezračevanje s toplotno črpalko Stiebel Eltron LWZ 5/8 CS Premium je nameščen v notranjosti hiše, kjer zaseda le 1,6 m2 prostora in je toplotna črpalka brez zunanje enote. Zunaj hiše ni zunanje enote toplotne črpalke, vrt ostaja nedotaknjen, hrup toplotne črpalke pa ne moti vaših sosedov. Toplotna črpalka zrak zajema in izpihuje preko dovodnih, oziroma odvodnih cevi, napeljanih do rešetk na fasadi, zelo dobra izolacija ohišja naprave pa v kurilnici, oziroma kjer je nameščena, omogoča izredno tiho delovanje.

 

Ogrevanje prezracevanje in hlajenje s toplotno crpalko kurilnica

 

Toplotna črpalka Stiebel Eltron dosega nadpovprečno učinkovitost

Vrhunska zasnova kompaktne toplotne črpalke Stiebel Eltron model LWZ Premium deluje učinkovito kot noben drug konkurenčen model. Gre za edinstven dosežek ogrevanja in prezračevanja, ki spada v premium razred, z inteligentno uporabo inverterske tehnologije. Toplotna črpalka dosega visoko energijsko učinkovitost, pri temperaturah predtoka 55 in 35 stopinj Celzija dosega razred energijske učinkovitosti A++.

 

Ogrevanje in prezračevanje lahko nadgradimo s sončno elektrarno

Z nadgradnjo sistema s sprejemniki sončne energije se lahko izkorišča toplota solarne energije za pripravo tople sanitarne vode in podporo ogrevanju objekta. S tem se stroški porabe energije še znižajo. Če napravo povežemo s sončno elektrarno, postanemo neodvisni od podražitev elektrike in samooskrbni, kar pomeni da za ogrevanje več ne plačujemo, temveč si energijo pridelamo sami. Sistem s sončno elektrarno upravljamo z intuitivno enoto s preglednim besedilnim zaslonom, nameščeno v dnevni sobi.

 

Vas zanima referenčni primer ogrevanja in prezračevanja nove hiše

Delovanje toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje novih hiš je mogoče videti v živo z ogledom referenčnega objekta. Nudijo možnost ogleda kotlovnice ter dodatne informacije  o  izkušnjah bivanja v novi hiši z vgrajeno toplotno črpalko iz prve roke.

 

 

Za ogrevanje in prezračevanje s toplotno črpalko do 3.000 EUR subvencije

Pri vgradnji toplotne črpalke Stiebel Eltron LWZ ste za vgradnjo v novo hišo upravičeni do subvencije Eko Sklada v višini do 3.000 EUR.


 Vas zanima cena toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Veto d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI