Toplotna črpalka SPHERA – udobje v hiši čez vso leto

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalka SPHERA ima zelo nizko raven hrupa zunanje enote, zaradi česar so ene najtišjh na trgu.

Clivet, italijanski proizvajalec, ki je na našem trgu splošno znan kot proizvajalec velikih hladilnikov, strešnih enot in toplotnih črpalk velike zmogljivosti, že več kot 30 let proizvaja stanovanjske toplotne črpalke.

Kot evropski proizvajalec, ki dobro pozna potrebe trga, Clivet poleg standardnih različic toplotnih črpalk za ogrevanje prostorov, kot sta SPHERA EVO Box in SPHERA EVO Tower z vgrajenim rezervoarjem za sanitarno vodo, ponuja tudi vgrajeno različico SPHERA EVO INVISIBLE, ki jo je mogoče vgraditi v majhne prostore v večstanovanjskih zgradbah in enodružinskih hišah.

 

Toplotna crpalka SPHERA

 

Naprava SPHERA EVO INVISIBLE je globoka le 360 mm, ima ogrevalno zmogljivost 4-10 kW, uporablja ekološko hladilno sredstvo R32 in deluje pri segrevanju do zunanje temperature -25 °C. V hibridni različici je kondenzacijski kotel integriran s proizvodnjo vode do 75 °C z optimiziranim upravljanjem razpoložljivih virov glede na stroške energije.

Toplotna crpalka SPHERA EVO Invisible


Resnična vrednost vgrajene toplotne črpalke je njena prilagodljivost in sposobnost prilagajanja individualnim zahtevam s konfiguracijo za uporabnika, ki ima naslednje možnosti:

– visoko učinkovita obtočna črpalka s spremenljivim pretokom vode v standardni izvedbi in izvedbi z večjim razpoložljivim padcem tlaka na zahtevo,

– posoda za sanitarno vodo 150 l, po potrebi dodatnih 50 l ali 150 l,

– 50 l pufra za povečanje volumna vode v sistemu,

– 2-conski komplet z dvema dodatnima obtočnima črpalkama in tripotnim mešalnim ventilom,

– Komplet za sončno toploto,

– 24 kW kondenzacijski kotel za zasnovo hibridne enote.

baner toplotne crpalke


Značilnosti serije toplotne črpalke SPHERA 2.0:

– Zelo visoka učinkovitost v razredu A +++ z vodo pri 35 °C (tipična kombinacija s sevalnimi ploščami) in razredu A ++ z vodo pri 55 °C (tipična kombinacija z radiatorji), zahvaljujoč inverterski tehnologiji.

Toplotna črpalka SPHERA ima zelo nizko raven hrupa zunanje enote, zaradi česar so ene najtišjh na trgu

Nova linija izstopa tudi po očarljivi estetiki, ki spominja na koncepte svežine in čistosti, značilne za blagovno znamko Clivet, ter omogoča, da se te toplotne črpalke zlahka vključijo v vsako bivalno okolje.

In nazadnje, zahvaljujoč namenski aplikaciji, lahko glavne funkcije programa SPHERA EVO 2.0, kot na primer načrtovanje sistema in pripravo tople sanitarne vode, upravljate s svojega pametnega telefona.

Toplotna crpalka SPHERA aplikacija za telefon

Celotna paleta je zasnovana tako, da se kombinira s sistemom za obnovo in čiščenje zraka ELFOFresh EVO z aktivnim termodinamičnim pridobivanjem in elektronsko filtracijo, ki deluje na hlape, droben prah, cvetni prah, viruse in bakterije, kar je še posebej pomembno za ohranjanje našega zdravja v tem obdobju pandemije. Celoten sistem upravlja sistem ELFOControl3 EVO, ki izboljša uporabo virov z zagotavljanjem visokih prihrankov energije, omogoča daljinsko spremljanje in nadzor celotnega sistema z uporabo namenske aplikacije.

 

Komentar odgovornega za izdelke pri podjetju Clivet, Stefana De Bonija:

 »Zaradi tehnološkega razvoja toplotne črpalke dosegajo najvišjo stopnjo učinkovitosti in so najboljša rešitev za nove stavbe in obnove. Zamenjava kondenzacijskega kotla s toplotno črpalko omogoča prihranek, ki presega 20 %.“

Vsa morebitna dodatna vprašanja glede toplotne črpalke SPHERA napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI