Slovenci najbolj podnebno ozaveščeni

Slovenija je bila na podnebni konferenci Združenih narodov v Koebenhavnu v okviru projekta eCommittee razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani. Slovenija je bila na podnebni konferenci Združenih narodov v Koebenhavnu v okviru projekta eCommittee razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani, so sporočili z Inštituta za elektronsko participacijo (INEPA).

Slovenija je bila na podnebni konferenci Združenih narodov v Koebenhavnu v okviru projekta eCommittee razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani.

Zbirni center za ločevanje odpadkov Pameče, Slovenj Gradec

Karin Potočnik
Zbirni center za ločevanje odpadkov Pameče, Slovenj Gradec

Slovenija je bila na podnebni konferenci Združenih narodov v Koebenhavnu v okviru projekta eCommittee razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani, so sporočili z Inštituta za elektronsko participacijo (INEPA).

Zmago je omogočilo 368 slovenskih registriranih uporabnikov na spletnem portalu Naše podnebje http://www.ourclimate.eu/. Drugo mesto je zasedla Belgija s 122 registriranimi uporabniki, tretje mesto pa Velika Britanija z 81 registriranimi uporabniki.

Spletni portal Naše podnebje (OurClimate) predstavlja interaktivno spletno platformo e-participativnega projekta eOdbor (eCommittee), ki omogoča spletne razprave in neposredne video pogovore med državljani EU in poslanci v Evropskem parlamentu kot tudi dostop do aktualnih in relevantnih informacij ter dokumentov o podnebni politiki Evropske unije.


Vir: http://www.vecer.com/clanek2010010205499053

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI