Vodni kamen in čista pitna voda

Oglasno sporočilo

Vodni kamen odstrani Ionska mehčalna naprava NASSER 160 in tako 100% odpravlja vse težave povezane z odlaganjem vodnega kamna v vodovodni napeljavi

Vodni kamen se neprenehoma nabira na vodovodni napeljavi, ventilih, grelcih, pralnih in pomivalnih strojih, umivalnikih, koritih, pipah in njihovih mrežicah, tuših, kopalnih kadeh, sanitarni keramiki, wc kotličkih in školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru. Povzroča številne nevšečnosti kot so okvare ventilov, grelcev, mašenje cevi in mrežic, izguba leska ter večjo porabo energije. Že samo 1 mm debela obloga vodnega kamna na grelcu vode poveča porabo energije za 10%. Obloga vodnega kamna sčasoma vodi v okvaro grelca. Poleg tega so obloge, ki jih povzroča vodni kamen dealno gojišče za zelo nevarno bakterijo legionelo.

 

vodni kamen

Čista pitna voda brez vodnega kamna

Rešitev težav, ki so posledica izločanja vodnega kamna iz trde vode je hitra in preprosta z uporabo ionske mehčalne naprave NASSER, ki popolnoma odstrani vodni kamen in vas reši vseh škodljivih posledic vodnega kamna. Curki na pipah in tuših bodo nemoteni, prihranjen bo čas za čiščenje in denar za nakup čistil, prihranjena bo energija in tako bo zadovoljstvo popolno.


Vodni kamen in njegove posledice:

 • vodni kamen se odlaga na vodovodne cevi in jih maši,
 • tvori obloge na grelcih vode, že samo 1 mm debele obloge vodnega kamna na grelcih povečajo porabo električne energije za 10%. Obloge vodnega kamna so idealno gojišče za bakterije,
 • maši mrežice (perlatorje) na pipah in kvari pipe, ventile, pralne stroje, pomivalne stroje, gospodinjske aparate in ostale priključene naprave,
 • pranje oblačil v trdi vodi poškoduje vlakna tkanin in s tem občutno skrajša njihovo življenjsko dobo,
 • detergenti in mila se v trdi vodi slabše penijo in izpirajo,
 • po tuširanju s trdo vodo nastane neprijeten občutek suhe in srbeče kože.

Ionska mehčalna naprava NASSER odstrani vodni kamen

Ionska mehčalna naprava NASSER je namenjena mehčanju vode v stanovanjskih hišah, stanovanjih, gostinskih lokalih, hotelih, trgovinah, šolah, vrtcih in drugih ustanovah. Naprava za mehčanje vode uporablja povsem enako tehnologijo kot kuhinjski pomivalni stroj.

Vodni kamen ionska mehcalna naprava nasser

Ionska mehčalna naprava NASSER 160 V UF HF popolnoma odstrani vodni kamen in tako 100% odpravlja vse težave povezane z odlaganjem vodnega kamna v vodovodni napeljavi, ventilih, grelcih, pralnih in pomivalnih strojih, umivalnikih, koritih, pipah in njihovih mrežicah, tuših, kopalnih kadeh, sanitarni keramiki, wc kotličkih in školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru. S tem odpadejo stroški za nakup čistil. Nič več se ni potrebno truditi s čiščenjem in vzdrževanjem. Curki na pipah in tuših bodo tekli nemoteno. Zmanjšanje starih in preprečevanje nastanka novih oblog vodnega kamna na grelcih, prinaša velik energijski prihranek. Življenjska doba naprav se bistveno podaljša. Ionska mehčalna naprava NASSER 160 V UF HF nudi popolno zaščito in zadovoljstvo.

Za zaščito ionske mehčalne naprave je potrebno pred napravo namestiti filter za vodo. Za filtriranje vode filtriranje vode se priporoča kombinirani filter za vodo, ki poleg mehanskega filtra vsebuje še filter za vodo z aktivnim ogljem. Aktivno oglje odstrani več sto različnih onesnaževalcev, ki so lahko prisotni v vodi. Glede na to, da smo v zadnjem stoletju spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, ki na koncu vedno pristanejo v vodi, je uporaba takega filtra zelo smotrna.


Magnetno mehčanje vode zagotavlja:

 • optimalno zaščito vodovodne napeljave in naprav pred vodnim kamnom, korozijo in delci,
 • dolgo življenjsko dobo naprav, grelcev, ventilov in pip,
 • 100 % izkoristek energije na grelcih vode zagotavlja pomemben energijski prihranek,
 • veliko manj truda za čiščenje. Na površinah, kjer se kapljice magnetno obdelane vode osušijo ostane fini prah vodnega kamna kristaliziranega v aragonitni obliki, ki se ne oprijema površin, zato ga brez napora obrišemo samo z vlažno krpo, brez uporabe čistil,
 • boljše penjenje detergentov in mil zagotavlja boljši učinek pranja,
 • zavira razvoj biofilma (mikroorganizmi),
 • delovanje brez elektrike,
 • preprosto vzdrževanje,
 • mehčanje vode na popolnoma naraven način brez dodajanja kemikalij,
 • voda je naravna, kemično nespremenjena,
 • v vodi se ohranita za zdravje človeka izjemno pomembna minerala kalcij in magnezij.

vodni kamen cista pitna voda


Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex Pro

Zmogljiv vodni filter za temeljito filtriranje vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Montira se na glavni vod vode. V filtru sta zaporedno nameščena dva filtrirna vložka, ki iz vode odstranita rjo, pesek, mivko, mulj, blato in 99,98 % delcev velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Prednost filtra je, da vsebuje najkakovostnejše aktivno oglje GAC, pridobljeno iz kokosove lupine, in patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko in podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju. Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex Pro zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.

Vodni kamen filter za vodo big blue duplex pro

Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI