Matrikx vodni filtri

Oglasno sporočilo

Matrikx vodni filtri iz vode odstranijo klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine in zagotavljajo 100 % čisto vodo.

Da iz pipe priteče čista pitna voda ni samoumevno, saj smo v zadnjem stoletju spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, ki v končni fazi vedno pristanejo v vodi.

Kristalno čisto vodo zagotavljajo vodni filtri, ki vsebujejo aktivno oglje pridobljeno iz kokosove lupine. To aktivno oglje velja za najkakovostnejše, saj je sposobno iz vode odstraniti več sto različnih onesnaževalcev, ki so lahko prisotni v vodi.

 

Matrikx vodni filter

 

Vodni filtri Matrikx

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Filter za vodo Matrikx® + Pb1 0,5 mcr zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.

V ohišju filtra je nameščen učinkovit filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) Matrikx® + Pb1 0,5 mcr (WQ in NSF certificiran) priznanega ameriškega proizvajalca KX Technologies, ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme.

 

Montaža vodnih filtrov Matrikx

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni se montira pod pomivalno korito. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu je priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode, ki se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Njegova prednost je, da se filtrira samo vodo za potrebe pitja, s čimer se varčuje s filtrirno kapaciteto filtrirnega vložka.

Dvojni vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu je priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode, ki se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Njegova dodatna prednost je, da vsebuje 5 mikronski mehanski predfilter, ki iz vode odstrani fine delce in s tem zaščiti drugi finejši (glavni) filter.

Matrikx vodni filter montaža

Primer podpultne montaže vodnega filtra Matrikx®


Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vprašanja. Nudijo tudi strokovno montažo vodnih filtrov.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI