BWT zaščita vodovodnih napeljav

Visoko kakovostni BWT izdelki pripomorejo k zaščiti vodovodnih napeljav in armatur, ogrevalnega sistema ter malih gospodinjskih aparatov.

Celotna ideja delovanja nemškega podjetja BWT je posvečena vodi, s ciljem, da postane svetovni vodilni proizvajalec vodne tehnologije z okolju prijaznimi, cenovno dostopnimi izdelki in rešitvami.

Strokovno znanje in podpora pri upravljanju vode sta zaznavni na vseh ravneh bivanja – prisotnost BWT-ja boste opazili, okušali, čutili in zavonjali. BWT zagotavlja higieno, varnost in zdravje v vašem vsakodnevnem stiku z vodo. Izjemen podjetniški duh, veselje do inovacij in uspeh – to so dejavniki, ki BWT postavljajo v vrh evropskih proizvajalcev opreme za upravljanje vode.

 

BWT filtri za vodo vodna tehnologija

BWT ima široko paleto rešitev za vsako zahtevo upravljanja z vodo – bodisi na dovodu vode v stavbo (točka vstopa) bodisi na izteku prek armature (točka uporabe). Visoko kakovostni izdelki pripomorejo k izjemni zaščiti vodovodnih napeljav in armatur, ogrevalnega sistema ter malih gospodinjskih aparatov pred vodnim kamnom in drugimi neželenimi delci, ki potujejo z vodo. BWT ponuja profesionalno upravljanje vode na vseh ravneh povpraševanja: od stanovanjskih hiš do večstanovanjskih blokov, poslovnih prostorov ali industrijskih objektov.

 

Odkrijte edinstveno mobilno napravo za polnjenje sistemske ogrevalne vode

Monterji strojnih inštalacij in obrtniki, ki se ukvarjate z izvedbo strojnih inštalacij na terenu, boste verjetno z zanimanjem prebrali članek in preverili informacije o novi in unikatni napravi za polnjenje sistemske ogrevalne vode. BWT je tudi na slovenski trg lansiral izdelek AQA THERM MOVE POWER, ki je okolju prijazen in varčen sistem za polnjenje in dopolnjevanje sistemske vode za hlajenje in ogrevanje.

Proizvajalec BWT je namreč kot prvo podjetje na svetu razvilo napravo, ki s postopkom reverzne osmoze zagotavlja popolno ogrevalno vodo brez kemičnih dodatkov. Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo izdelka AQA THERM MOVE POWER prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, brez uporabe kemičnih dodatkov.

pasica aplikacija


Pomembne koristi, ki jih posamezno gospodinjstvo s tem dobi, so:

  • Vodni kamen, blato, plini in korozije v ogrevalnem sistemu se občutno zmanjšajo.
  • Celoten ogrevalni sistem ščiti pred poškodbami.
  • Učinkovito ogrevanje in nižji stroški ogrevanja.
  • Podaljšana življenjska doba ogrevalnega sistema.
  • Zajamčeni garancijski zahtevki proizvajalcev ogrevalnih naprav (toplotne črpalke, plinske peči, peči na drva, …) – ogrevalna voda je napolnjena po navodilih proizvajalca.

BWT filtri za vodo

POPOLNOMA PREČIŠČENA VODA

Kakovost vode je neodvisna od parametrov vode iz lokalnega vodovodnega omrežja. Naprava zagotavlja neprekinjen nadzor. Pri spremembi v °dH in preseganju prevodnosti (80 ali 120 μS/cm) se na zaslonu izpiše alarm. Kakovost proizvedene vode je v skladu s standardoma VDI 2035 in ÖNORM H5195-1.

ZMOGLJIVOST

AQA THERM MOVE POWER je visoko učinkovit: zmogljivost do 360l/h vode s kapaciteto 80.000 litrov z enim kompletom vložkov! Neprekinjeno delovanje 24/7 tudi pri visoki temperaturi okolja, zahvaljajoč inteligentnemu prezračevalnemu sistemu. Samodejni START/STOP glede na nastavitev minimalnega in maksimalnega tlaka napravo naredi popolnoma neodvisno. V primeru potrebe po večji količini polnilne vode lahko vzporedno nastavite dve ali več naprav AQA THERM MOVE POWER.

TRAJNOSTNI ODNOS DO NARAVE

Današnji priznani proizvajalci ogrevalnih naprav zahtevajo kakovostno pripravo sistemske ogrevalne vode. Prav naprava AQA THERM MOVE POWER zagotavlja najvišje standarde pri pripravi sistemske vode, saj zagotavlja prečiščeno vodo na najbolj gospodaren in do naravnih virov prijazen način. Npr. en komplet vložkov prihrani čas vzdrževanja (40 do 60 menjav) in ogromne stroške za 1.000 l. dezinfekcijske smole. Omogoča učinkovito delovanje brez kemičnih dodatkov. Naprava deluje skladno z vsemi zahtevami, ki privarčujejo čas pri delu, varujejo uporabnika in varujejo kakovost vode.

MOBILNOST

Mobilna naprava ima kompakten dizajn, je lahka, za lažje manevriranje po stopnicah pa ima tudi transportna koleščka. Naprava je opremljena z integriranim zaslonom in štirimi funkcijskimi gumbi. Zaslon daje uporabniku hiter pregled vseh parametrov izdelka. Funkcionalnost naprave je še dodatno izboljšana z aplikacijo BWT RO, ki jo lahko prenesete v mobilno napravo. Aplikacija ponuja pameten nadzor nad delovanjem naprave.


NAJEM NAPRAVE MOGOČ V VSEH TRGOVINAH VETO GROUP

Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo naprave prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, postane t. i. »mrtva voda«. AQA THERM MOVE POWER je na voljo za izposojo v vseh trgovinah Veto Group!


Več informacij pridobite s klikom na prospekt, v vseh trgovinah Veto Group, ali pišite v spodnji kontaktni obrazec:

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI