Peletni kamini za ogrevanje doma

Prostostoječi peletni kamini so bili ustvarjeni kot oblika ekološkega in ekonomičnega gretja.

Ravelli srl je naravna evolucija podjetja Ecoteck srl, to je podjetja ustanovljenega kot avtonomna divizija C.F.M. srl, ki je že od leta 1970 specializirano v proizvodnjo peči in dimnikov in ima kot tako bogastvo izkušenj v ogrevalnih tehnologijah, ki jih je pridobilo skozi mnoga desetletja delovanja. Zanesljivost, varnost in vzdržljivost izdelkov se testira v seriji postopkov oblikovanih za izboljševanje učinkovitosti izdelkov.

 sojos kamin ravelli 1

 

Po zaključku laboratorijskih testiranj so vsi izdelki podvrženi testiranju s strani najpomembnejših evropskih institucij: ta certificiranja uradno atestirajo in potrdijo skladnost izdelkov s standardi in kot taka predstavljajo konkreten dokaz o kvaliteti, varnosti, in popolni skladnosti tudi z okoljskimi standardi. Kontinuirano iskanje tehničnih inovacij, izpolnjevanje okoljskih zahtev, natančnost, skladnost z mednarodnimi standardi, kvaliteta in dizajn navdihnjen s strani najboljih italijanskih obrtnikov so razlogi za to, da si je Ravelli ustvaril ključno pozicijo na najmočnejših svetovnih trgih.

 sojos kamin ravelli 2

 

Z nami odkrijte tehnologije, ki so na voljo in raziščite, katera je najbolj ustreza vašim osebnim zahtevam:

sojos air

Prostostoječi peletni kamini so bili ustvarjeni kot oblika ekološkega in ekonomičnega gretja. Oblikovani so tako, da se vizualno udobje gorečega plamena in udobje avtomatskega, elektronsko upravljanega ogrevanja, združijo v popolno harmonijo. Njihova vgradnja ne zahteva velikih gradbenih posegov. Na ta način se ti prostostoječi kamini enostavno uporabijo kot glaven, ali dodaten način ogrevanja.

 baner kamini

sojos flow

Peletni kamini z usmerjenim zrakom imajo sistem cevi, ki posredujejo vroč zrak še v ostale prostore. S tem pridobimo bolj enakomerno kroženje toplote znotraj doma. V večini modernih kaminov lahko nastavite količino zraka in željeno temperaturo za prostor, kjer se kamin nahaja in za preostale prostore, kamor se zrak usmerja.

 

sojos hydro

Toplovodni kamini na pelete oz. natančneje povedano toplovodni kaminski kotli na pelete so 360° rešitev, saj delujejo na 3 načine: proizvajajo toploto za radiatorje, oz. talno gretje; toploto, ki jo seva kamin oddajajo v prostor; lahko se opremijo s sanitarnim kompletom, ki se uporablja za pripravo tople sanitarne vode. Plamen v prostoru ustvarja prijetno vzdušje in bolje intimno, sproščeno domačo klimo.

 

sojos box

Vgradni imajo enak princip delovanja kot ostali kamini s to razliko, da vgradni kamin postane esencialen del samega prostora. Ti kamini še posebej dobro zmanjšujejo toplotne izgube, s svojo prisotnostjo pa dajejo prostoru čar klasičnega kamina z odprtim kuriščem, prijetno toplino ognja ter udobje peletnih kaminov.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI