Kako deluje klima Windfree?

Oglasno sporočilo

Klima Wind-Free ima več kot 23000 mikroodprtin, ki nežno in enakomerno porazdelijo zrak po prostoru in ohranjajo udobno svežino brez prepiha.

Samsung je leta 2007 predstavil prvo klimatsko napravo z inovacijo WindFreeTM. Inovativen sistem hlajenja Samsung WindFree enakomerno, predvsem pa nežno, širi svež zrak skozi tisoče mikroskopskih odprtin in ustvarja povsem neopazno »brezvetrje«. Ta inovacija poleti v pregretih prostorih omogoča veliko udobnješe bivanje brez neprijetnega hladnega pihanja. V 2020 je bila paleta klime Samsung naprav WindFree dodatno posodobljena, novejše Samsung klime zagotovijo še več udobja ter so energetsko še učinkovitejše.

 

Kako deluje klima Windfree

 

Samsung WindFreeTM za enega ali več prostorov

Namestitev klima naprave Samsung Single Split je preprosta, Single Split je preprosta, zunanjo enoto se poveže s stensko notranjo enoto, montažo vam v nekaj urah izvede pooblaščen mojster. Sicer pa ima Samsung v ponudbi tudi specialne rešitve za hlajenje ali ogrevanje objektov večjih površin, kar zahteva večje zmogljivosti in usklajeno delovanje več notranjih enot. Gre za optimalno rešitev hlajenja za pisarne in trgovske centre.

Kako deluje klima Windfree 5 notranjih enot

MultiSplit klimatska naprava Samsungov sistem za montažo ena zunanje enote in do pet notranjih enot.

 

baner klimatske naprave

Klima WindFreeTM s filtrom za čiščenje zraka

Klima WindFreeTM Pure 1.0 je prva klimatska naprava z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kakovosti zraka. Klima naprava je ima vgrajen filter PM1.0 za čiščenje zraka, edinstveno Wind-Free tehnologijo za hlajenje zraka, funkcijo Freeze Wash, ki čisti notranjo enoto in odstrani do 90 odstotkov bakterij in funkcijo pametnega upravljanja prek aplikacije Smart Things. Ta klima zagotavlja najvišjo možno raven udobja.

 

Kako deluje klima Windfree ciscenje zraka


Kaj je tehnologija WindFreeTM in kako deluje? 

Samsungov klimatski sistem Wind-Free vsebuje več kot 23.000 mikroodprtin, ki nežno in enakomerno porazdelijo zrak po prostoru in ohranjajo udobno svežino brez prepiha. Rezultat tega načina delovanja je “Sill Air” z majhno hitrostjo pretoka zraka in tihim delovanjem. Napredni zračni tok enakomerno hladi širšo območje, inovacija WindFree pa s pomočjo večjega ventilatorja omogoča hitro hlajenje, ki v primerjavi z drugimi modeli klim zagotovi večji pretok zraka.

 

wind free delovanje


Samsung z inovacijo WindFreeTM ter široko paleto različnih sistemov namestitev omogoča izredno izbiro vrhunskih klimatskih naprav ter dosega udobje, ki se mu druge klime ne približajo.


Večji sistemi WindFreeTM za podjetja

Samsung klimatski sistemi za prostore za komercialne namene združujejo napredne tehnologije za maksimalno možno porabo energije, hkrati pa omogočajo tiho delovanje in optimalno udobje. Elegantna 360° kaseta Samsung WindFreeTM se neopazno zlije z vsakim interierom, ohladi vsak kotiček prostora in ne ustvarja mrtvih con.

 

Pametno upravljanje WindFreeTM

Aplikacija Samsung SmartThings omogoča daljinsko upravljanje klima naprave.

Izberemo lahko način hlajenja in spremljamo porabo energije, s sistemom umetne inteligence Bixby 2.0 pa lahko tudi govorno komuniciramo s klimatsko napravo. Klima lahko analizira temperaturo ter predlaga najboljše nastavitve.


Vsa morebitna dodatna vprašanja pišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI