Kako pomemben je čistilec zraka v zaprtih prostorih

Oglasno sporočilo

Čistilec zraka air-e nanoe™ X je še posebej primeren za javne prostore, kot so na primer šolske učilnice, kjer se zadržuje večje število ljudi.

Vam je čist zrak v zaprtih prostorih pomemben? Skoraj v vseh stavbah je danes že montirana kakšna klimatska naprava, ki pa žal ne omogoča, da bi vam lahko tehnologija nanoe™ X izboljšala kakovost zraka? Sedaj je to možno! Panasonic je to jesen na trgu predstavil novost: Panasonicov air-e, prvi samostojni stropni generator nanoe™ X. Čistilec zraka Air-e ima majhno porabo energije in je idealen za široko paleto aplikacij, kjer je kakovost zraka v zaprtih prostorih pomembna, vključno z namestitvijo v šolah, domovih za starejše, bolnišnicah, pisarnah, restavracijah, hotelih, domovih itd.

 cistilec zraka air nanoe x

Čistilec zraka air-e nanoe™ X je še posebej primeren za javne zaprte prostore, kot so na primer šolske učilnice, kjer se zadržuje večje število ljudi.

Kako deluje Panasonicov čistilec zraka air-e nanoe™ X

Novi čistilec zraka air-e nanoe™ X je zasnovan tako, da zadovolji različne potrebe HVAC-projektov na trgu. Tehnologija brez vzdrževanja in servisiranja proizvaja hidroksilne radikale (znane tudi kot radikali OH)) – do 4,8 bilijona na sekundo! Hidroksilni radikali, ki jih je v naravi veliko, lahko zavirajo nekatera onesnaževala, viruse in bakterije za čiščenje in dezodoriranje. Študije so pokazale, da lahko generator nanoe™ X zavira novi koronavirus (SARS-CoV-2) in podtip virusa gripe H1N1 z do 99,9 %. Tehnologija nanoe™ X lahko prinese te neverjetne prednosti v zaprtih prostorih, tako da so lahko trde površine, mehko pohištvo in notranje okolje čistejše in prijetnejše mesto za bivanje, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Poleg tega je čistilec zraka air-e kompakten, sodoben in preprost za namestitev. Tehta le 1,1 kg in je izjemno tih – omogoča diskretno delovanje s samo 27 dB(A). Panasonicov air-e je priporočljiv tudi za naknadne vgradnje, saj ga je mogoče namestiti brez zapletenih cevovodov.

baner klimatske naprave


Vnašanje naravnega ravnovesja v notranje prostore s stropnim čistilcem zraka air-e nanoe™ X

Dezodorira in zavira določene bakterije, viruse, plesen, cvetni prah in alergene za boljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih

  • Tehnologija nanoe™ X
  • Čistilec zraka deluje tiho
  • Majhna poraba energije

Ena naprava je primerna za prostore velikosti okrog 20 m2 in ponuja izjemne prednosti. V prostor je mogoče namestiti več naprav in tako lahko zagotovimo, da pokrivajo celotno območje. Nov samostojen čistilec zraka prinaša prednosti tehnologije nanoe™ X v prostore, ki imajo najnovejše sisteme HVAC, vendar nimajo vgrajene tehnologije nanoe™ X. Izboljšanje kakovosti zraka v zaprtih prostorih je prednostna naloga za podjetje Panasonic, zato venomer išče priložnosti za izboljšanje kakovosti bivanja.

Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI