Kje naročiti klimatske naprave z montažo in najmanj tvegati z izbiro izvajalca?

V prispevku vam svetujemo kaj je dobro vedeti pred montažo klimatske naprave. Za montažo (in s tem tudi servis) največkrat skrbijo zunanji izvajalci.

Če vas zanima program dovršene blagovne znamke klim, morate spoznati Samsung WindFree. Po kakovosti gotovo izstopajo Samsung klime z inovativno tehnologijo WindFree, ki so z montažo dobavljive neposredno pri samem uvozniku, podjetju Tratnjek klima center. V prispevku svetujejo kaj je dobro vedeti pred montažo klimatske naprave.

Klimatsko napravo se lahko kupi v vsaki tehnični ali spletni trgovini. Izbira je tako zelo široka, da ima kupec težave pri izbiri. Vendar jo mora nato še nekdo čimprej zmontirati. Za montažo (in s tem tudi servis) največkrat skrbijo zunanji izvajalci, ob nakupu klimatske naprave imate tako opraviti z dvema podjetjema.

 

klimatske naprave z montazo

Ko klima odpove ali ji poteče garancija

Ko klimatska naprava odpove, ali ne deluje kot je treba, potrebujemo servis. Pri odpovedi klimatske naprave, enako je pri ogrevalnih sistemih, kupci upravičeno pričakujemo, da bo ta izveden čimprej, ter da ne bo pogojen z zamudami pri dobavi rezervnih delov. Za servis klim običajno skrbijo izvajalci, ki so vam jo montirali.

baner toplotne crpalke

Če podjetje nima zadostnega števila monterjev ali razpoložljivih zalog rezervnih delov za vse modele klim, posebno ko nastopi vročina in se pritisk na serviserje poveča, lastniki klim ostanejo brez hlajenja, kar pa lahko povzroči veliko nelagodja in škode, posebno za naše zdravje.

Klimatske naprave z montažo vred je smiselno naročiti pri mojstrih, ki dobro poznajo dotično znamko, ter imajo zalogo rezervnih delov za celoten program klim, hkrati pa zadostno število monterjev.

 

klimatske naprave z montazo zunanja enota

 

Najboljši mojstri so tisti, ki imajo veliko izkušenj z eno znamko

Ekipa monterjev Tratnjek klima center se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju montaže, dobro poznajo vse klimatske naprave, vendar je Samsung po njihovih izkušnjah najboljši, rešitve hlajenja pa omogoča za vse velikosti objektov. Zagotavljajo ustrezno dimenzioniranje ter optimalno namestitev klim, kar je tudi glavni pogoj za maksimalno učinkovitost.

 

klimatske naprave z montazo tratnjek

Ne pozabite na redno vzdrževanje klime

Kaj spada k rednemu vzdrževanju klimatskih naprav? Čiščenje klimatskih naprav je ključnega pomena za ohranjanje učinkovitosti. Sami preglejte zunanjo enoto, da preprečite kopičenje umazanije, listja in drugih ovir, ter čistite ali zamenjujte filtre za zrak, da zagotovite nemoteno pretakanje zraka. V primeru težav pri delovanju klima naprave, se obrnite na servis. Redno vzdrževanje pripomore k optimalnemu delovanju  in zmanjša potrebo po servisu, ter podaljša življenjsko dobo klime.

 klimatske naprave z montazo vzdrzevanje

 

Želite klimo, ki ne piha?

Klimatske naprave Samsung omogočajo vrhunsko energetsko učinkovitost, kar pomeni nižje stroške hlajenja in manjši vpliv na okolje. Sistem WindFree se ponaša z inovativno tehnologijo za enakomerno porazdelitev hladnega zraka po prostoru brez neprijetnih prepihov. Klime Samsung so znane po vzdržljivosti, zanesljivosti in dolgi življenjski dobi.

S klimatsko napravo Samsung boste presenečeni nad nizkimi stroški hlajenja, napredna tehnologija se povsem prilagaja temperaturi in potrebam v prostoru.

 

Podpora strankam in profesionalen pristop

Družinsko podjetje Tratnjek klima center se ponaša z izkušeno ekipo, ki vam svetuje pri izbiri ter izvede montažo klime. Zagotavljajo optimalno rešitev za hlajenje vašega objekta. Nudijo hitro odzivnost, kakovostno montažo klimatskih naprav, svetovanje in podporo. Na voljo so prilagojene rešitve – ne glede na velikost prostora in vaše individualne potrebe. Izberite klimatske naprave Samsung z montažo pri samem uvozniku, izberite kakovost, udobje in trajnost!

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI