Klime Mitsubishi Electric – novosti 2023, preverite ceno

Predstavljamo novi model Mitsubishi klime MSZ-AY s katero nadgrajujejo generacijo AP. Preseneča nova tehnologija hlajenja, ogrevanja, čiščenja zraka.

Zadnji model nove klime Mitsubishi Electric AY je odlična izbira za vse, ki iščete varčno napravo za hlajenje ter neoporečen zrak, posebno če ste alergik ali astmatik. Naprednejše klima naprave danes niso namenjene le hlajenju prostorov, presenetljivo udobne in ugodne so tudi za ogrevanje in prezračevanje, preprečijo vstop nečistočam, nekatere, kot recimo model nove klime Mitsubishi Electric AY, lahko namestimo v katerikoli prostor, tudi spalni, ker so praktično neslišne.

 

Mitsubishi klime

Mitsubishi Electric v 2023 predstavlja novo generacijo klimatskih naprav z novim modelom MSZ-AY_VGKP s katero nadgrajuje generacijo AP, preseneča z najnovejšo tehnologijo in spada trenutno med najboljše klimatkse naprave na trgu.

Klime Mitsubishi Electric s samodejnim čiščenjem

Če vam je ob hlajenju prostorov pomemben maksimalen nivo čistosti zraka, vam predstavljamo novo klimo Mitsubishi Electric MSZ-AY. Nova klimatska naprava navdušuje z naprednimi funkcijami. S posebnim dvojnim zaščitnim premazom Dual Barrier prepreči nalaganja umazanije v klimatski napravi. Ta je nanešen na toplotnem izmenjevalcu in loputah za preprečevanje sprijemanja prahu in umazanije, s čimer v klimi v več kot 90 odstotkih v prepreči nalaganje plesni v hiši, cvetnega prahu in drugih nečistoč. Nova serija je dodatno opremljena z Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom za preprečevanje vnosa onesnaževalcev in alergenov v prostor, opcijsko pa se lahko dogradi tudi filter V-Blocking. Filtri ščitijo s hitro nevtralizacijo, zaradi tekstilne osnove so priročni za rokovanje ter jih je enostavno namestiti in zamenjati.

 Mitsubishi klime model AY samociscenje plesen

Klime Mitsubishi Electric imajo funkcijo samodejnega čiščenja, pri hlajenju ali ogrevanju najprej izsuši napravo ter prepreči nastanek plesni ter širjenja neprijetnih vonjav.

baner klimatske naprave

Energetska učinkovitost in prihranki modela AY

Pri novi seriji klima naprave Mitsubishi Electric, je v primerjavi s prejšnjo serijo AP dosežena večja energetska učinkovitost. Izboljšan je SEER indeks (Seasonal Energy Efficiency Ratio), ki predstavlja učinkovitost klimatskega sistema v celotnem obdobju hlajenja. Zunanja enota deluje pri temperaturah do -20 °C, kar je napredek v primerjavi s prejšnjo serijo AP (delovanje omejeno pri zunanji temperaturi -15 °C).  

 Mitsubishi klime model AY

Serija nove klime Mitsubishi Electric MSZ-AY42VGK ima najvišjo oceno energetske učinkovitosti: A+++ v SEER in SCOP v A++. Ti razponi učinkovitosti v najbolj vročih poletnih ali najhladnejših zimskih dneh zagotavljajo maksimalno zmogljivost z minimalno porabo električne energije. 

Mitsubishi klime so praktično skoraj neslišne

V normalnih delovnih pogojih lahko ta serija deluje zelo tiho – do 18 decibelov, kar pomeni skoraj neslišno delovanje naprave, zato je primerna tudi za spalne prostore, hkrati pa novi model preseneča z elegantnim dizajnom z mat belo barvo. Vse enote klime Mitsubishi Electric serije AY imajo vgrajen Wi-Fi za upravljanje klimatske naprave preko aplikacije MELCloud. Ta je združljiva s pametnimi telefoni, tablicami in računalniki.


Če iščete klima napravo za ogrevanje in hlajenje v enem, potem morate poskusiti, kaj zmorejo najnovejše klime Mitsubishi Electric. Za svetovanje ali informacijo o ceni nas kontaktirajte na spodnji kontaktni obrazec ali pokličite na brezplačno telefonsko številko podjetja REAM 080 98 98.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI