Z vgradnjo Excellia toplotne črpalke do najvišje subvencije Eko – sklada

Oglasno sporočilo

Toplotne črpalke Atlantic sedaj s številnimi novimi možnimi razširitvami Z vgradnjo Excelia toplotne črpalke do najvišje subvencije Eko – sklada

Nove toplotne črpalke Excellia priporočamo za vgradnjo v starejše hiše, kakor tudi v novogradnje, saj edinstveno ogrevanje s patentirano izvedbo vgrajenega zalogovnika. Četudi se vaša hiša ogreva z radiatorji je 65% prihranek pri ogrevanju realno pričakovati. Primerne so tudi za vgradnjo v hiše s kombinacijo – radiatorsko in talno ogrevanje.

 

toplotna Alfea Extensa montirana

Toplotna črpalka Atlantic Extensa

 

baner toplotne crpalke

Novi modeli toplotne črpalke Atlantic

Francoski proizvajalec toplotnih črpalk Atlantic je v lanskem letu  na trg lansiral nov model toplotne črpalke zrak – voda. Nov model je opremljen z napredno regulacijo z možnostjo povezave na internet in upravljanjem na daljavo. Poleg toplotne črpalke lahko sedaj v oblak povežemo večino Atlantic proizvodov, od preprostejših naprav ali centralne prezračevalne naprave.

 

toplotna Alfea Extensa

Najvišje subvencije potrjujejo kvaliteto toplotnih črpalk Atlantic

 

Sedaj je 65% prihranek pri ogrevanju realno pričakovati

Model toplotne črpalke Atlantic Extensa in Excellia spadata med edinstvene toplotne črpalke z patentirano izvedbo z vgrajenim zalogovnikom. Izvedba z zalogovnikom omogoča zares fleksibilno vgradnjo toplotne črpalke. Glavna korist za uporabnika je možnost vgradnje v že obstoječe ogrevalne sisteme, kar velja tudi za kotle na drva ali kotle na plin. Brez dodatnih posegov v ogrevalni sistem, si lahko zagotovite nemoteno obratovanje toplotne črpalke v primeru ogrevanja z radiatorji in pri tem lahko pričakujete visoke prihranke energije. V praksi sedaj to pomeni tudi do 65 % zmanjšanje porabe za energijo. Za toplotne črpalke Atlantic lahko pridobite najvišje subvencije, to je do višine 2.500 €.

toplotna Alfea Extensa Duo notranja prerez

Serijsko vgrajeni napredni modulacijski grelci.

Toplotne črpalke Atlantic  sedaj s številnimi novimi možnimi razširitvami

Pri modelu toplotne črpalke Atlantic Extensa in modelu toplotne črpalke Atlantic Excellia so serijsko vgrajeni napredni modulacijski grelci. Ta dva modela toplotne črpalke sta dobavljiva v izvedbah od 5 kW – 10 kW ( Extensa ) in od 11 kW – 16 kW ogrevalne moči ( Excellia). Toplotne črpalke Atlantic so na voljo v split izvedbi v kombinaciji z zunanjimi Fujitsu full inverter enotami. Tako kompresor, kakor tudi ventilatorji, so frekvenčno krmiljeni, kar zagotavlja tiho delovanje in visoko grelno število -COP.

V notranje enote toplotne črpalke Atlantic je tako možno vgraditi tovarniško prilagojen hidravlični modul za drugi ogrevalni krog. Na ta način v večini primerov pokrijemo hiše s kombinacijo radiatorskega in talnega ogrevanja. Na voljo imate set za priklop zunanjega ogrevalnega vira, kot je peč na drva ali plinska peč, z  razširitvenim hidravličnim modulom pa je s tem modelom toplotne črpalke Atlantic hkrati možno ogrevanje bazena.

 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI