Toplotna črpalka ORCA – ORCA d.o.o.

Oglasno sporočilo

Toplotna črpalka ORCA – ORCA d.o.o.

Toplotna črpalka Orca za ogrevanje prostorov in sanitarne vode

Toplotna črpalka Orca – Duo 300 in Mono

Orca Duo 300

Najtišja toplotna črpalka doslej! Primerna za talno ogrevanje ter s kar 5 let garancije. Ponaša se z mednarodnim certifikatom EHPA. Sodi v sam vrh toplotnih črpalk. Deluje invertersko, kar pomeni da samodejno prilagaja moč glede na potrebe po toploti v hiši. Izhodna temperatura sanitarne vode je +60 stopinj Celzija, toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan pa lahko deluje do zunanje temperature -28 stopinj Celzija.

Sestavljena je iz vrhunskih komponent priznanih evropskih proizvajalcev, toplotna črpalka Orca DUO pa dodatno nudi integriran bojler za sanitarno vodo v 200- ali 300-litrski izvedbi.

Toplotna črpalka Orca so na voljo v kombinaciji z svetovno priznanimi zunanjimi enotami Mitsubishi Zubadan ali Mitsubishi Power Inverter. Hiter in strokoven servis.

Orca Mono

Najtišja toplotna črpalka doslej! Primerna za radiatorsko ogrevanje ter s kar 5 let garancije. Ponaša se z mednarodnim certifikatom EHPA. Sodi v sam vrh toplotnih črpalk. Deluje invertersko, kar pomeni da samodejno prilagaja moč glede na potrebe po toploti v hiši. Izhodna temperatura sanitarne vode je +60 stopinj Celzija, toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan pa lahko deluje do zunanje temperature -28 stopinj Celzija.

Sestavljena je iz vrhunskih komponent priznanih evropskih proizvajalcev. Toplotne črpalke Orca so na voljo v kombinaciji s svetovno priznanimi zunanjimi enotami Mitsubishi Zubadan ali Mitsubishi Power Inverter. Hiter in strokoven servis.

 

toplotna črpalka Orca

ORCA

baner toplotne crpalke

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI