Evropski teden trajnostne energije za prihodnost brez ogljikovega dioksida

Bruselj, 22. marca (STA) – Danes se je začel evropski teden trajnostne energije, ki poteka v okviru posebne kampanje EU o trajnostni energiji za Evropo. V tednu trajnostne energije, ki se bo osredotočil na energetsko prihodnost Evrope brez ogljikovega dioksida, bodo v Sloveniji potekali štirje tematski dogodki, v Evropi pa se jih bo zvrstilo okoli 270.V Bruslju se bo v okviru tedna trajnostne energijo, ki se bo zaključil v petek, zvrstilo okoli 90 dogodkov, v 28 drugih evropskih državah pa okoli 270. V Sloveniji bodo posebni tematski dogodki potekali v sredo in četrtek v Ljubljani, Novem mestu in Krškem, so sporočili iz Bruslja.

Bruselj, 22. marca (STA) – Danes se je začel evropski teden trajnostne energije, ki poteka v okviru posebne kampanje EU o trajnostni energiji za Evropo. V tednu trajnostne energije, ki se bo osredotočil na energetsko prihodnost Evrope brez ogljikovega dioksida, bodo v Sloveniji potekali štirje tematski dogodki, v Evropi pa se jih bo zvrstilo okoli 270.

 

V Bruslju se bo v okviru tedna trajnostne energijo, ki se bo zaključil v petek, zvrstilo okoli 90 dogodkov, v 28 drugih evropskih državah pa okoli 270. V Sloveniji bodo posebni tematski dogodki potekali v sredo in četrtek v Ljubljani, Novem mestu in Krškem, so sporočili iz Bruslja……


Celoten članek: http://www.sta.si/vest.php?s=s&id=1493971

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI