Odločitev distributerjev o zunajsodni poravnavi zaradi preplačane elektrike septembra

Odločitev distributerjev o zunajsodni poravnavi zaradi preplačane elektrike septembra Ljubljana, 15. julija (STA) – Uprave in nadzorni sveti petih elektrodistributerjev bodo v prvem tednu septembra sporočili, ali so pripravljeni, da se spor glede preplačane elektrike reši brez sodnega postopka. Tako so se danes dogovorili predstavniki distributerjev, Društva za povračilo preveč plačane električne energije in Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS).

Ljubljana, 15. julija (STA) – Uprave in nadzorni sveti petih elektrodistributerjev bodo v prvem tednu septembra sporočili, ali so pripravljeni, da se spor glede preplačane elektrike reši brez sodnega postopka. Tako so se danes dogovorili predstavniki distributerjev, Društva za povračilo preveč plačane električne energije in Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS).

 

Kot so po sestanku sporočili iz ZPS, ki je sestanek tudi organiziral, so na sestanku razpravljali o možnosti za mirno razrešitev spora glede preplačane električne energije. V ZPS so namreč prepričani, da še niso izčrpane vse izvensodne poti in da bi se spor moral reševati za vse potrošnike.

 

Sestanka so se udeležili predstavniki vseh petih elektropodjetij, v katerih ima država večinski delež, torej Elektra Ljubljane, Elektra Gorenjske, Elektra Maribor, Elektra Celje in Elektra Primorske…..


Celoten članek: http://www.sta.si/vest.php?s=s&id=1534636

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI