Odslej tudi s talnim gretjem

Avstrijska firma Vogel&Noot AG kot vodilni evropski ponudnik radiatorjev svojo ponudbo v Sloveniji dopolnjuje s talnim gretjem. V Sloveniji celotni njihov program talnega gretja prodajata uvoznika Remih inženiring iz Ljubljane in Mavi iz Maribora.

ImageAvstrijska firma Vogel&Noot AG kot vodilni evropski ponudnik radiatorjev svojo ponudbo v Sloveniji dopolnjuje s talnim gretjem. V Sloveniji celotni njihov program talnega gretja prodaja uvoznikRemih inženiring iz Ljubljane.

 

Poleg kompletnega programa talnega gretja zagotavljajo tudi pravilno tehnično in komercialno izbiro. V ponudbi so vse znane različice talnega gretja, in sicer s sistemom plošč z nastavki, pritrdilnimi objemkami, mrežami ali tračnimi vodili. Zadnji dve varianti sta posebej primerni povsod tam, kjer so tla, oziroma strop že toplotno izolirana.

 

Sistem plošč z nastavki in plošče s pritrditvenimi objemkami so že dobro poznane po vsej v Evropi.

 

Projektanti in instalaterji cenijo predvsem široko uporabnost teh dveh sistemov zaradi hitre in enostavne montaže, in sicer tudi tam, kjer je konfiguracija prostora zelo zahtevna, uporabniku pa jamčijo veliko udobjs z relativno majhnimi stroški.

 

Nizkoenergijske hiše, kondenzacijska tehnika in uporaba solarnega gretja, so z nizkimi temperaturami idealne za uporabo talnega gretja. Pri novogradnjah, kot tudi pri sanacijah sistemov ogrevanja, s prilagodljivostjo, ki jih nudi  Vogel&Noot sistem, zadovoljujejo prav vse potrebe, tako pri projektiranju in instaliranju.

 

ImageJedro talnega gretja je razdelilec iz nerjavnega jekla, ki omogoča popolno delovanje celotnega sistema. Uporabljajo ga pri vseh Vogel&Noot sistemih in sicer pri ploščah z nastavki, s pritrditvenimi objemkami, mrežah in pri tračnih vodilih.
Vgrajeni omejevalnik pretoka (Topmeter), v odvisnosti od želene temperature prostora, optimira gretje. Pri dodatni uporabi elektropogona v razdelilcu, v podjetju Vogel&Noot nudijo še dodatno petletno jamstvo. Štirje kompletni sistemi talnega gretja Vogel&Noot investitorju omogočajo pravilno izbiro, ki bo v prihodnosti upravičeno med bolj priljubljenimi tudi pri nas.
 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI