Polnilnik za električna vozila tudi pri Sveti Ani

Polnilnik za električna vozila tudi pri Sveti Ani Na razgledni ploščadi v središču občine Sveta Ana v Slovenskih goricah so pred kratkim postavili prvi polnilnik za vozilna električni pogon. Kot pravi župan Silvo Slaček, so ga namestili v sklopu prenove osrednjega dela občine, ko so urejacestišče, pločnik in prve metre kolesarske steze ob glavni cesti skozi kraj.

Na razgledni ploščadi v središču občine Sveta Ana v Slovenskih goricah so pred kratkim postavili prvi polnilnik za vozilna električni pogon. Kot pravi župan Silvo Slaček, so ga namestili v sklopu prenove osrednjega dela občine, ko so urejacestišče, pločnik in prve metre kolesarske steze ob glavni cesti skozi kraj. Polnilnik stoji ob novem velikem parkirišču nasproti občinske stavbe in ob informativni tabli, ki obiskovalce usmerja k vsem večjim znamenitostim v kraju ali k  obisku obnovljenih spomenikov stavbne dediščine, kakršni sta Grafonževa domačija v dolini Ščavnice in Kaplova domačija na Dražen Vrhu.

 

Postavitev polnilnikov za električne avtomobile in motorje so domačini sprejeli z odobravanjem, služila pa bosta tudi vse bolj množičnemu obisku iz sosednje Avstrije, kjer se nekoliko pogumneje lotevajo uporabe tovrstnih vozil…


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI

SORODNE VSEBINE