V Celje vodilni mednarodni dogodek področju energetike

Sejem Energetika je na celjskem sejmišču. Zakaj na sejem?

V Celje prihaja vodilni mednarodni dogodek na svojem področju – Energetika Interklima

Konec marca na celjsko sejmišče prihaja prenovljen osrednji strokovni dogodek s področja električne in toplotne energije v širši regiji – ENERGETIKA INTERKLIMA. Ko se dva sejma združita v enega, dobimo vodilni mednarodni dogodek o odgovornem, sodobnem in v prihodnost usmerjenem ravnanju z energijo v stavbah, procesih, industriji in prometu. Zato si še danes zabeležite termin med 31. 3. in 3. 4. 2020, ko na Celjskem sejmu ne smete manjkati.

Sejem Energetika je na celjskem sejmišču vrsto let veljal za ključni dogodek s področja energetike v Sloveniji, kar pa se bo v letu 2020 nadgradilo s partnerstvom z Zagrebačkim Velesajmom in njihovim pomembnim sejmom Interklima. Združitev bo prinašala vsakoletne sejme na drugi lokaciji – eno leto v Celju, drugo leto v Zagrebu. Osrednje tematike sejma bodo ohranjanje virov, uporaba obnovljivih virov ter povezljivost ogrevanja, elektrifikacije in mobilnosti. Poleg tega na celjskem sejmišču istočasno potekata še sejma Lestech in Terotech.

 

sejem energetika

 


Zakaj na sejem?

  • Ker gre za osrednji strokovni dogodek s področja električne in toplotne energije v Sloveniji,

  • ker bodo na ogled tehnološke novosti, najuglednejše blagovne znamke in start-upi na področju energetike,

  • ker se boste lahko spoznali s področji proizvodnje, distribucije in hrambe, spremljanja in upravljanja ter končne rabe energentov,

  • ker bodo sejem spremljali družabno-strokovni dogodki – med drugim o financiranju energetskih projektov, sodelovanju s tujimi partnerji, o zakonodaji, mobilnosti, trajnostni oskrbi, dolgoročni usmeritvi energetike in še mnogi drugi.


 

Sejem Energetika Interklima je tako bogat sejemsko-kongresni dogodek namenjen vsem inštalaterjem strojnih inštalacij, elektroinštalaterjem, projektantom, vodjem investicij v podjetjih, energetskim podjetjem, svetovalcem, študentom, dijakom in drugim, ki želijo razširiti znanje na teh področjih in skleniti nova poznanstva ter poslovne priložnosti.

 

sejem energetika letak

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI