Elektro Gorenjska dobil še 5100 zahtevkov

Elektro Gorenjska dobil še 5100 zahtevkov V Kranj je Društvo za vračilo preplačane električne energije odpeljalo novo pošiljko zahtevkov – Tožb proti elektrodistributerjem ne bo še vsaj en tedenLjubljana – Društvo za vračilo preplačane elektrike in predstavnik odvetniške pisarne Matoz Franc Rojko sta Elektru Gorenjska vročili še 5100 novih zahtevkov za vračilo preplačil, skupaj že skoraj 7000. Kot je povedal odvetnik Franci Matoz, pa tožb proti elektrodistributerjem ne bo še vsaj en teden.

V Kranj je Društvo za vračilo preplačane električne energije odpeljalo novo pošiljko zahtevkov – Tožb proti elektrodistributerjem ne bo še vsaj en teden

 

Ljubljana – Društvo za vračilo preplačane elektrike in predstavnik odvetniške pisarne Matoz Franc Rojko sta Elektru Gorenjska vročili še 5100 novih zahtevkov za vračilo preplačil, skupaj že skoraj 7000. Kot je povedal odvetnik Franci Matoz, pa tožb proti elektrodistributerjem ne bo še vsaj en teden.

 

Elektro Gorenjska je včeraj prejel še drugo, večjo pošiljko, skupaj že skoraj 7000 zahtevkov. Podobno čaka danes Elektro Primorska. Franci Matoz je ob novi delitvi zahtevkov dejal, da so jih konec julija imeli skupaj 10.000, zdaj že več kot 50.000, vsak dan pa jih še vedno pride več kot sto.

 

Napovedanih tožb pa za zdaj ne bo. »Elektro Gorenjska in Elektro Celje sta se pripravljena pogajati, Elektro Ljubljana pa je priznal zahtevke, a jih namerava izplačati po lastnem izračunu,« je povedal Matoz. Zdaj bodo še preostala pooblastila spremenili v zahtevke, kar bo trajalo en teden. »Če se še takrat elektrodistributerji ne bodo pripravljeni pogovarjati, bodo sledile tožbe.« ….


Celoten članek: http://www.delo.si/clanek/117621

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI