Čista pitna voda

Oglasno sporočilo

UV sterilizator vode PurePro Čista pitna voda kako do čiste vode Vodni filter

Čeprav imamo v Sloveniji dobre pogoje in naravne danosti, ni samoumevno, da bomo imeli v svojem domu čisto pitno vodo. Zaradi težav na vodovodnem omrežju, ki je marsikje zastarelo in dotrajano, prihaja do nenadzorovanih okužb in onesnaženj.

 

Čista voda vsekakor ni voda, ki vsebuje klor, pesticide, rakotvorne snovi in težke kovine. Klor, ki se dodaja pitni vodi tvori z organskimi snovmi rakotvorne spojine, draži sluznico in uničuje zdravo črevesno floro. Onesnaženje vode s pesticidi, rakotvornimi snovmi in težkimi kovinami je iz leta v leto večje zaradi širjenja industrije, intenzivnega kmetovanja in sodobnega načina življenja.

 

In kako do čiste vode?

Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex Pro za filtriranje in čiščenje vode celotne hiše. V dvojnem vodnem filtru sta zaporedno nameščena filtrirna vložka, ki iz vode odstranita rjo, pesek, mivko, mulj, blato in 99,98 % delcev velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

 

vodni filtri

 

Vodni filter HF-M Pb Ster-O-Tap® 0,15 mcr, podpultni za filtriranje in čiščenje vode v kuhinji. Filter iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.) in 99,9999 % bakterij.

Reverzna osmoza PurePro® EC105 Lux za filtriranje in čiščenje vode v kuhinji. Večstopenjski filtrirni sistem iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, hormonske motilce, pesticide, azbest, svinec, živo srebro, krom, kadmij, baker, barij, radon, natrij, kalij, selen, fluoride, nitrite, nitrate, ciste, bakterije in viruse. Zagotavlja najčistejšo možno pitno vodo.

 

pasica aplikacija

 

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito vodovodne napeljave in vseh priključenih naprav pred vodnim kamnom. Učinkuje na povsem naraven način.

UV sterilizator vode PurePro® za dezinfekcijo mikrobiološko oporečnih vod kot so kapnica, voda iz lastnih zajetij, vodnjakov in slabo vzdrževanih vodovodov. Z osvetljevanjem s svetlobo valovne dolžine 254 nm (UV-C spekter, ki je del naravne sončeve svetlobe), brez uporabe kemičnih sredstev, v vodi popolnoma uniči bakterije.

 

Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI