Do zvestobe in zadovoljstva strank s kvalitetno klimatsko napravo

Kako kakovostna klimatizacija vpliva na vaš posel? Do zvestobe in zadovoljstva strank z visokokvalitetno klimatsko napravo Orca

60 mesecev brezhibnega delovanja klimatske naprave v veselje strank in ekipe frizerskega salona Pika

Potrebujemo pri svojem delu klimatsko napravo? Na kaj naj bomo pozorni pri izbiri klimatske naprave? Kako bo naprava vplivala na kakovost dela v poslovnem objektu ali lokalu? Lahko napravo uporabljamo za ogrevanje in hlajenje? Koliko časa bo naprava učinkovito delovala? Kakšni bodo učinki? Komu lahko zaupamo? Odgovore na vsa ta vprašanja smo našli pri ekipi frizerskega salona Pika, Polonci Lepenik in Alešu Matjašiču.

 

orca klima Ales matjasic in Polona lepenik

Polonca Lepenik in Aleš Matjašič pod klimatsko napravo

 

Kako kakovostna klimatizacija vpliva na vaš posel?

»Veliko nam pomeni zadovoljstvo strank z našim delom in vsem, kar so pri nas doživeli. Če s klepetom s strankami ustvarjamo prijetno in ustvarjalno vzdušje, potem klimatska naprava poskrbi za kakovosten in primerno ogret ali ohlajen zrak. Vse to je del zaokrožene celote, morda tudi skrivnost našega uspeha,« poudarja Polonca Lepenik.

 

Si v vašem frizerskem salonu še predstavljate delo brez klimatske naprave Orca?

»Ker je bila Polonca tako visokoleteča, bom sam bolj praktičen. V frizerskem salonu s 30 m2 in slabšo izolacijo je visokokvalitetna klima naprava izjemno pomembna predvsem zaradi dodatne vročine, ki nastane pri sušenju las,  dodatne vlage v zraku ter frizerskih preparatov. Za učinkovito delo je nujno potrebna. Zelo cenimo kakovostno razvlaževanje in filtracijo,  saj so v ozračju salona zmeraj prisotni delci pršil za lase. Nujno torej potrebujemo napravo, ki nevtralizira vse naštete elemente in vzpostavlja brezhibno klimo, čist in kakovosten zrak, ustrezno temperaturo. Našli smo jo prav v klimatski napravi Orca,« Polonco dopolni Aleš Matjašič.

 

Kdaj in v kolikšni meri uporabljate klimo?

»Z delom v prostorih v ulici Staneta Severja smo pričeli, ko v njem še ni bilo klimatske naprave. Po letu dni dela brez naprave pa je padla odločitev o nabavi visokokvalitetne klime, ki kvalitetno hladi in hitro ogreje prostor. Slednje je  nepogrešljivo v zgodnjem jutranjem času, ko osnovni sistem centralnega ogrevanja prostora še ni ogrel na želeno temperaturo. Naša stranke pa si zaslužijo udobje, ustrezno topel prostor ves čas, še posebej ko z mokrimi glavami uživajo v procesu urejanja pričeske. Klima tako pri nas dela ves čas. Hladi v vročih dneh in greje v hladnih jutrih in v prehodnem obdobju, ko sistem centralnega ogrevanja še ne deluje. Klima ni prestižen produkt pač pa nepogrešljiv delovni stroj v našem salonu,« doda gospa Polonca.

 

Kaj svetujete svojim kolegom frizerjem in drugim, ki se za napravo še odločajo?

»Sam sem racionalen človek in res ne vem, zakaj bi sebi in našim strankam privoščil kaj manj, kot je zrak optimalne temperature, ustrezne vlage, filtriran in čist. Popolnoma prepričan sem, da si tako sam kot naše stranke vse to zaslužijo in morajo dobiti. Delo v neklimatiziranem prostoru bi bilo podobno striženju s topimi  in nenabrušenimi frizerskimi škarjami. Tega pa si noben frizer ne more privoščiti,« se pošali Aleš.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI