Izberite si svojo klimatsko napravo Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric klimatske naprave spadajo v sam vrh kakovosti, tako z vidika tehnologije, kot z vidika varčevanja z energijo. S široko paleto naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje ponuja Mitsubishi Electric rešitve za uporabo v gospodinjstvih, uporabo v profesionalne namene in VRF klimatske sisteme, ki lahko s svojimi elementi in izvedbami zadovoljijo želje še tako zahtevnega uporabnika.Za uporabo klimatskih naprav v bivalnih, pisarniških in ostalih prostorih lahko izbiramo med različnimi modeli, ki so prilagojeni željam uporabnika, tako po obliki, kot po moči delovanja. Uporabnik lahko izbira med enojnim split ali multi sistemom, slednji omogoča povezavo do 8 notranjih enot na samo eno zunanjo enoto.


Mitsubishi Electric klimatske naprave spadajo v sam vrh kakovosti, tako z vidika tehnologije, kot z vidika varčevanja z energijo. S široko paleto naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje ponuja Mitsubishi Electric rešitve za uporabo v gospodinjstvih, uporabo v profesionalne namene in VRF klimatske sisteme, ki lahko s svojimi elementi in izvedbami zadovoljijo želje še tako zahtevnega uporabnika.


Za uporabo klimatskih naprav v bivalnih, pisarniških in ostalih prostorih lahko izbiramo med različnimi modeli, ki so prilagojeni željam uporabnika, tako po obliki, kot po moči delovanja. Uporabnik lahko izbira med enojnim split ali multi sistemom, slednji omogoča povezavo do 8 notranjih enot na samo eno zunanjo enoto.

 

ream_klime


NOVOST! Nova stilska stenska enota v treh barvah KIRIGAMINE ZEN

Letošnje leto vam z veseljem predstavljamo novo stilsko, stensko klimatsko napravo MSZ-EF, ki jo ponujamo v treh barvah – BELI, SREBRNI IN ČRNI. Velik razpon po moči delovanja omogoča optimalno izbiro za različno velike prostore.  Nova MSZ-EF klimatska naprava se lahko pohvali, kot tudi vse ostale klimatske naprave Mitsubishi Electric, z visokimi izkoristki energije in skoraj neslišnim delovanjem, odličnimi  filtri za čiščenje zraka, ki ustvarjajo stabilne antibakterijske in osvežilne učinke ter izjemno lepim dizajnom. Vsi modeli sodijo v A energetski razred, tako pri hlajenju, kot ogrevanju in prispevajo k manjši porabi energije.

Notranja enota Kirigamine Zen med delovanjem še naprej ohranja svojo tanko in elegantno obliko.

 

Vse naprave MSZ-EF omogočajo funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja, s katero uporabnik nastavi delovanje po svojih željah (temperaturo in časovno namestitev delovanja naprave) in si zagotovi maksimalno udobje bivanja v prostoru ter dodatno privarčuje z energijo.

 

Želite izbrati svojo klimatsko napravo?

Z veseljem vam ponujamo svetovanje, opravimo brezplačen ogled in vam s pooblaščenimi monterji izvedemo montažo ter z rednimi vzdrževanji poskrbimo, da vaša klimatska naprava deluje brezhibno na dolgi rok.


Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 98 98 – klimo pros’m, ali pa nas obiščite v IOC Trzin, Špruha 19, kjer si lahko modele klimatskih naprav tudi ogledate.


Več na www.ream.si

tel.: 080 98 98

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI

SORODNE VSEBINE