Klimatske naprave Mitsubishi

Sodobne klimatske naprave s tehnološko dovršenostjo in inovativnostjo na področju hlajenja in ogrevanja, zagotavljajo visoko udobje bivanja in visoke energetske prihranke. Pripomorejo k ustvarjanju ugodne klime poleti, pozimi pa so koristna ogrevala.

 

 

Sinonim za kakovost in energetsko učinkovitost

 

Sodobne klimatske naprave s tehnološko dovršenostjo in inovativnostjo na področju hlajenja in ogrevanja, zagotavljajo visoko udobje bivanja in visoke energetske prihranke. Pripomorejo k ustvarjanju ugodne klime poleti, pozimi pa so koristna ogrevala.

 

 

 

Pri nakupu pazimo predvsem na porabo energije, glasnost delovanja, sistem filtracije za čiščenje zraka, rokovanje s samo napravo in druge specifične prednosti klimatske naprave. Dobro je poznati tudi ključne razlike med posameznimi kakovostnimi razredi klimatskih naprav.

 

ream_klime

 

 

 

Sama klimatska naprava brez ustrezne lokacije montaže in brez pravilne uporabe še ne zagotavlja udobja. Naprava mora biti namreč nameščena pravilno, da ni direktnega vpiha zraka v uporabnika. Hkrati je potrebno upoštevati, da razlika med zunanjo in notranjo temperaturo ne sme biti višja od 7°C. Poleg omenjenega je za udobje bivanja s klimatsko napravo potrebna izbira ustrezne oblike in moči notranje enote.

 

 

Stanovanjske hiše hladimo, oziroma ogrevamo, s klasičnimi stenskimi enotami, lahko tudi s parapetnimi – talnimi enotami, stropnimi ali kanalskimi preko zračnih kanalov, ki so nameščeni po posameznih prostorih stanovanjske hiše.

 

Klimatsko napravo lahko izberemo kot zaključeno celoto, kar pomeni ena notranja in ena zunanja enota, ki jo po navadi namenimo za hlajenje enega prostora ali pa z multi sistemom, eno zunanjo in več notranjih enot, ki jih razporedimo po posameznih prostorih glede na potrebne moči delovanja in obliko.

 

 

Klimatska naprava bo delovala učinkovito in varčno samo, če bo izbrana z ozirom na resnične hladilno-ogrevalne potrebe, zato je nasvet strokovnjakov dobrodošel.   Vgradnjo klimatskih naprav je potrebno prepustiti pooblaščenim monterjem, ki delo opravijo strokovno in pravilno.

 

ream_zunanja_enota

 

 

Pokličite na brezplačno telefonsko številko begin_of_the_skype_highlighting            080 98 98   in pomagali vam bomo izbrati pravo klimatsko napravo.

 

Zagotovite si svojo varčno in kakovostno klimatsko napravo, ki vam bo zagotavljala udobje in prijetno bivanje skozi vse letne čase.

 

 

 

Klimatska naprava višje kakovosti zagotavlja nizko porabo energije, večje delovno območje glede na zunanjo temperaturo in s sistemi za čiščenje zraka zagotavlja dobro počutje.

 

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI