agni multi lohberger

 

 

Kako smo izboljšali štedilnike Lohberger v letošnjem letu? Vse naštete novosti bodo na voljo kupcem od maja naprej, nekatere pa so dobavljive že od januarja. Naša motivacija so bile želje naših kupcev po čim večji individualnosti (možnosti posebnih barvnih shem, štedilniki po meri prostora in potreb uporabnika):

1. Gibljiv nastavek za priključek dimne cevi. Namestiti ga je možno na hrbtno stran štedilnika, stranska gibljiva izvedba ni možna. Območje nastavljanja po višini je +/- 45 mm, premik levo – desno je +/- 12,5 mm. Premer nastavka priključka je prilagojen modelu. Velja za vse VARIO, LHS in ZEH modele.

2. Jetfire plošča v velikosti št. 2 za štedilnike LHS in REGA. Nova plošča je izdelana iz šamota. Izjema so štedilniki, pri katerih je vgrajen vložek za ogrevanje vode. Novo ploščo je možno vgraditi tudi v obstoječe štedilnike, potrebno pa je zamenjati stranske šamote v kurišču.

3. Povezava stranske protipožarne zaščite na štedilniku s talno oblogo, s katero se izravna odstop med tlemi in stranico štedilnika. Dobavljiva je serijsko skupaj s pritrdilnimi elementi.

4. Ročaj vratc za štedilnik REGA, izdelan je iz nerjavnega materiala in prezračevan. Ob dobavi štedilnika je priložena tudi rokavica.

5. Nastavek za priključek dimne cevi na steklokeramično ploščo CERAN za štedilnika LHS in REGA. Steklokeramična plošča je zaradi tega izvedena z luknjo. Priključek je emajliran in ima premer 120 mm. Steklokeramična plošča ima pri tej izvedbi dodatno potiskan rob z Lohberger oznako.

 

 

agni stedilnik multi lohberger

 

 

6. Pri vseh modelih LHS štedilnikov je serijsko vgrajen spodnji okrasni pokrov, brezstopenjsko nastavljiv po višini. Velja za štedilnike z višino od 85 do 92 cm.

7. Teleskopska izvlečna vodila v pečici za štedilnik Varioline v drugem nivoju (gledano od spodaj). Izdelana so iz nerjavnega materiala in imajo pri visokih temperaturah obstojno ležajno kletko s kroglicami. Možna je tudi naknadna vgradnja vodil v obstoječe štedilnike.

8. Pokrov za zalogovnik pelet pri štedilniku LCP, katerega je možno odpirati samo s pritiskom na pokrov. Možna je tudi naknadna vgradnja takšnega pokrova v obstoječe štedilnike.

9. Enota za dvig temperature povratnega toka pri štedilniku AC105, ki je predviden tudi za centralno ogrevanje prostorov, je vgrajena serijsko. Za ostale modele je možnost serijske vgradnje predvidena v prihodnosti.

10. Kamen za peko

Zdaj si lahko pri modelih Varioline in LHS kot dodatno opremo omislite tudi kamen za peko pizze in kruha! Toplota se po kamnu enakomerno razporedi, kar pomembno vpliva na kakovost pripravljene jedi.

 

 

agni rega lohberger

 

 

Les je trend in tradicija, štedilniki Lohberger pa oboje združujejo v pestri izbiri modelov za vsako kuhinjo in vsakega kuharja. Modele si lahko ogledate na spletnem mestu www.lohberger.si, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi osebno.

 


   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.