Steklena volna, ki ne bode in ne srbi

Oglasno sporočilo

Steklena volna ISOVER je vrhunska toplotna in zvočna izolacija, ne smrdi in ne bode, poleg tega aktivno zboljšuje kvaliteto zraka v prostoru!

Na podstrešju potrebujemo dobro toplotno izolacijo, saj so podstrešni prostori običajno nižji od običajnih, zato se hitro pregrejejo. Istočasno pa bi iz istega razloga prav prišla čim tanjša izolacija, da nam ne niža že tako nizkih stropov pod poševno streho. Steklena volna ni več nadležna bodeča zadeva – razvoj gre naprej.

 

STEKLENA VOLNA ISOVER izolacija hise

 

Idealna rešitev – PAR Gold 4+ izolacijski filc

Visokoizolativni filc z zelo nizko toplotno prevodnostjo λD = 0,032 W/mK je namenjen za uporabo povsod,  kjer želimo prihraniti prostor.  Pri prenavljanju oz. saniranju starejših zgradb je prostor za vgradnjo sodobnih izolacijskih materialov pogosto omejen. Zahvaljujoč nizki vrednosti toplotne prevodnosti λD = 0,032 W/mK ISOVER PAR GOLD 4+ toplotno izolacijskega filca iz steklene volne lahko dosežemo znatno izboljšanje energijske učinkovitosti – najboljšo izolacijo za zmanjšanje stroškov ogrevanja in visoko stopnjo bivalnega ugodja.

Eko-sklad zahteva izolacijo debeline 30 cm, če ima le ta toplotno izolativnost 0,045 W/mK. Ker ima steklena volna ISOVER PAR GOLD 4+ boljše lastnosti,  zadošča že debelina 22 cm!

Zaradi tega je lahko konstrukcija strehe bistveno tanjša. Pri zmanjšanju debeline, za omenjenih 8 cm, pri stanovanjski površini ca. 90 m2 to pomeni dodatnih 7 kubičnih metrov zraka in približno 2 m2 večjo uporabno površino.

 

STEKLENA VOLNA ISOVER

 

Nova generacija izolacij, ki so brez neprijetnega vonja in ne bodejo

Tudi, kadar imamo prostora dovolj na razpolago, je pametno izbrati dobro izolacijo, ne najcenejšo. Optimalna rešitev je izbira izolacije razreda 0,034 W/mK – za streho je je po merilih Eko-sklada dovolj 24 cm. Cenovno je to idealna rešitev!

Nova vrsta izolacije ISOVER UNI 4+ se loči od navadne rumene steklene volne po tem, da ne vsebuje neprijetno dišečih veziv, saj zanje uporabljajo nenevarne dodatke. Zato ta steklena volna ne smrdi in ne bode, poleg tega pa še aktivno zboljšuje kvaliteto zraka v prostoru! Od starih vrst izolacije se razlikuje že na videz: namesto rumene barve so nove izolacije naravno bele barve. Pri vgrajevanju izolacije je zelo pomembno, da izolacija ne bode in da se čim manj praši. Nova generacija izolacij ISOVER 4+ zagotavlja vse to.

Fasadni sistemi


Steklena volna ISOVER, primerna tudi za nizkoenergijske in pasivne hiše

STEKLENA VOLNA ISOVER karakteristike

 

ISOVER PAR GOLD 4+ je vrhunska toplotna in zvočna izolacija za poševne strehe, montažne lesene stene in vse vrste lesenih konstrukcij. Primerna je tako za klasično gradnjo hiše, leseno gradnjo, kot za gradnjo nizkoenergijse in pasivne hiše. Izdelana iz naravnih sestavin s 4+ vezivom za najvišjo kakovost zraka v zaprtih notranjih prostorih. Ta steklena volna prijetna za obdelavo in mehka na otip, ne draži kože in se ne praši. Steklena volna ISOVER PAR GOLD 4+ je energijsko učinkovita, obstojna in se odlično prilega, vpenja in tesni.


baner toplotne crpalke

Izolacija se vedno kombinira s folijo, ki prepreči, da bi se v strehi nabirala vlaga/voda in kvarila izolacijo in strešno konstrukcijo. Da bo streha dobro izolirala in strešna konstrukcija zdrava, morajo biti strešne folije pravilno izbrane in pravilno vgrajene.

STEKLENA VOLNA ISOVER 4

 

Za brezplačen nasvet ob izbiri prave izolacije in folije so vam na voljo v trgovinah Kalcer, kjer boste dobili tudi vse drugo, kar potrebujete za prijetno bivanje v mansardi. Ker vedo, da so investicije v gradnjo velike, ne ponujajo akcijskih cen, ki bi veljale samo nekaj tednov, ampak se vedno potrudijo in pripravijo dobro ponudbo.


Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI