Hitachi toplotna črpalka – japonska kakovost sedaj v enem ohišju!

HITACHI toplotna črpalka S COMBI je toplotna črpalka, ki ustreza novogradnjam in starejšim slabše izoliranim hišam z radiatorski ogrevanjem.

Japonska kakovost v vašem domu

HITACHI je japonski proizvajalec toplotnih črpalk, ki je znan po tehnološkem razvoju in kakovosti izdelkov. Prav zato vam poleg 3-letne garancije na toplotne črpalke ponuja 5-letno garancijo na kompresorje. V Sloveniji je vsem kupcem na voljo brezplačno servisiranje ob morebitnih napakah na Hitachi toplotnih črpalkah, seveda v času garancije.

prealpi toplotna Hitachi Yutaki S Combi

Kaj je HITACHI toplotna črpalka S COMBI 60 °C?

Toplotna črpalka HITACHI S COMBI je toplotna črpalka, ki ustreza novogradnjam in starejšim slabše izoliranim hišam. Pri novogradnjah je odlična prav zato, ker za celotni ogrevalni sistem potrebujete le 0,45 m2 prostora. Toplotna črpalka v enem ohišju skriva sanitarni bojler velikosti 200 ali 260 litrov, kar zadostuje za 5 ali več oseb v gospodinjstvu.

Pri slabše izoliranih hišah HITACHI toplotno črpalko S COMBI brez težav priključimo na radiatorje, saj nam omogoča ogrevanje vse do 60°C. HITACHI toplotne črpalke so znane po visokih izkoristkih in velikih močeh kompresorjev tudi v mrzlih zimah. Če boste uporabili obstoječ  sanitarni bojler ali pa sanitarne vode ne potrebujete, je za vas na voljo HITACHI stenska naprava.

Za neizolirane hiše predlagamo toplotno črpalko HITACHI YUTAKI S80, ki s tehnologijo dveh kompresorjev ogreje radiatorsko vodo do 80 °C.

 

ogrevanje in hlajenje Zunanja enota hitachi

Zakaj izbrati toplotno črpalko HITACHI?

HITACHI toplotne črpalke so zelo zanesljive, učinkovite in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Glede na kakovost so dosegljive po sorazmerno nizkih cenah, prav tako pa se nahajajo na listi za subvencije Eko Sklada.

 

HITACHI brezplačne dodatne funkcionalnosti!

Vse HITACHI toplotne črpalke S COMBI ter HITACHI S brez doplačila ponujajo funkcijo hlajenja. Lahko se odločite med talnim pohlajevanjem ali hlajenjem s konvektorji. Prav tako vse Hitachi toplotne črpalke brez doplačila omogočajo priklop na dve temperaturni coni, kar pomeni, da pri kombinaciji talnega in radiatorskega ogrevanja ne potrebujemo dragih dodatnih mešalnih sistemov. Brez doplačila je Hitachijevim uporabnikom na voljo tudi regulacija za priklop na plavalni ali masažni bazen, z možnostjo vodenja drugega vira ogrevanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI