Panasonic Aquarea serije L navdušuje

Oglasno sporočilo

Predstavljamo najnovejšo serijo toplotnih črpalk – Panasonic Aquarea L in razkrivamo, zakaj so toplotne črpalke serije Aquarea L tako posebne.

Panasonic Heating & Cooling Solutions je že dolgo sinonim za vrhunsko ogrevalno in hladilno tehnologijo. Z zadovoljstvom predstavljamo najnovejšo serijo toplotnih črpalk – Panasonic Aquarea L. Te toplotne črpalke so pravi mejnik na področju ogrevanja in hlajenja, saj združujejo inovativnost, učinkovitost ter okoljsko zavest v enem. V tokratnem članku razkrivamo, zakaj so toplotne črpalke serije Aquarea L tako posebne.

 

Panasonic Aquarea L toplotna crpalka za ogrevanje

Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarne vode – Panasonic Aquarea serije L

Naravno hladilno sredstvo za okoljsko zavestno ogrevanje

Zavedanje o okoljskih vplivih je vse pomembnejše, zato je izbira pravih hladilnih sredstev ključna. Panasonic toplotne črpalke serije Aquarea L uporabljajo naravno hladilno sredstvo R290, ki se odlikuje z nizkim globalnim segrevanjem ozračja (GWP 3), kar pomeni, da ima minimalen vpliv na okolje v primerjavi z drugimi hladilnimi sredstvi, hkrati pa omogoča energetsko učinkovitejšo rešitev.

 

Panasonic Aquarea L prejela nagrado za dizajn in funkcionalnost

Tudi pri izbiri ogrevalnih in hladilnih rešitev estetika ni zanemarljiva. Panasonic Aquarea L Series ni samo energetsko učinkovita, temveč tudi izjemno privlačna. Serija je prejela prestižne nagrade Good Design Awards 2022, nagrado iF Design Awards in nagrado The Red Dot Awards. Te nagrade izpostavljajo izjemen dizajn toplotnih črpalk, ki združuje tako estetiko kot funkcionalnost. Aquarea L Series bo v vsak dom prinesla zanimiv in eleganten pridih.

 

Panasonic Aquarea L

 

Enostavna namestitev in visoke temperature

Serija Panasonic Aquarea L omogoča enostavno namestitev z vodno povezavo med notranjo in zunanjo enoto, kar omogoča impresivno izhodno temperaturo vode do 75 °C, tudi pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah, kot je -10 °C. V notranji enoti ima vgrajen tudi magnetni vodni filter, prav tako pa je na voljo možnost namestitve 3-potnega ventila za sanitarno vodo.

baner toplotne crpalke

Dodatna oprema za nadzor in učinkovitost

Da bi še dodatno izboljšali zmogljivost in uporabniško izkušnjo, so na voljo številni dodatki za toplotne črpalke Aquarea. Sem spadajo dodatna tipala zalogovnika, tipala solarnega sistema in še veliko več. Za popoln nadzor imajo enote Aquarea možnost priključitve dveh krmilnikov, kar omogoča neodvisen nadzor dvehobmočij znotraj vašega doma. Sistem ima priložen tudi Wi-fi vmesnik.

 

Enote Panasonic Bi-Bloc so na voljo tudi v seriji Aquarea K

Poleg serije Aquarea L vam Panasonic ponuja tudi serijo Aquarea K, ki uporabljajo hladilno sredstvo R32 in zagotavljajo odlično učinkovitost, saj dosežejo SCOP do 5,12. To jih naredi idealne za novogradnje in dobro izolirane domove, kjer je poudarek na energetski učinkovitosti in okoljski trajnosti.

Združite estetiko, funkcionalnost in trajnost z Aquarea L Series za optimalno izkušnjo ogrevanja in hlajenja vašega doma, ter hkrati izkažite skrb za okolje.

 


Jure Gortnar, direktor podjetja Veto d.o.o.

Vsakič, ko imamo priložnost uporabiti novo toplotno črpalko, smo navdušeni in tudi tokrat nas je Panasonic s svojo inovativno rešitvijo prijetno presenetil in razveselil. Pričakujemo, da bomo to toplotno črpalko lahko ponudili večjemu krogu strank, saj ima veliko prednosti za samo stranko in tudi okolje.

Najbolj velja izpostaviti naravno hladilno sredstvo R290, visoko temperaturo izhodne vode – do 75°C, ter atraktiven izgled zunanje enote. Odziv ljudi je že sedaj neverjeten in veseli smo, da lahko skupaj pomagamo postavljati nove mejnike v ogrevalni tehniki.

 

Panasonic Aquarea L Jure Gortnar

Jure Gortnar, direktor podjetja Veto d.o.o.


Panasonic marketing Europe GMBH

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI