Samsung toplotna črpalka zagotovi energetsko varčno zimo

Oglasno sporočilo

Nova Samsung toplotna črpalka se poleg tihega delovanja ponaša tudi z estetskim videzom zunanje enote, ki se s temno barvo neopazno zlije s stavbo.

Že dlje časa smo priča govoru o energetski krizi in se sprašujemo, kaj nam bo prinesla jesen. Kaj lahko naredimo v mesecih, ki so pred nami, ne da bi morali v notranjih prostorih hoditi oblečeni v jakno? Preklopite na ogrevanje s toplotno črpalko in prihranite! Toplotne črpalke so se že na več izračunih izkazale za energetsko najbolj varčne, saj imajo dovršen sistem delovanja, ki omogoča vzdrževanje notranje temperature. Nizki stroški za ogrevanje, subvencije Eko sklada ter udobje bivanja, ki ga danes, ob hitrem tempu življenja, nudi toplotna črpalka, so ob tehtnem premisleku prav gotovo glavni razlogi za odločitev. Pri ogrevanju s toplotno črpalko sistem deluje neodvisno od našega dela. Letošnja novost na trgu toplotnih črpalk, ki prinaša novo raven udobja, pa je Samsung toplotna črpalka EHS Mono HTLN.

 

Samsung toplotna crpalka

Nova Samsung toplotna črpalka se poleg tihega delovanja ponaša tudi z estetskim videzom zunanje enote, ki se s temno barvo neopazno zlije s stavbo.

 

Samsung toplotna črpalka – za vse, ki si želijo udobne topline

Želite poleg naprav imeti miren in udoben spanec? S toplotnimi črpalkami Samsung je to še kako mogoče, saj so med najtišjimi na trgu. Dosegajo namreč nizko raven hrupa, le 35 dB(A) na oddaljenosti 3 m. Novo toplotno črpalko Samsung EHS Mono HTLN pa poleg tihega delovanja krasi tudi estetski videz zunanje enote. Njena vrhunska temna barva omogoča, da se neopazno zlije z zunanjostjo stavbe. Prav tako vam ne bo zastirala pogleda, saj je visoka približno 1 meter in jo zato lahko postavite kamor želite, tudi pod okno.

 

Samsung toplotna crpalka ogrevanje

 

Vse Samsung toplotne črpalke se uvrščajo v energijski razred A +++ pri temperaturi vode 35 °C. 75 % energije, ki jo toplotna črpalka Samsung EHS Mono HTLN uporabi, je obnovljive, saj jo pridobi iz zunanjega zraka (npr. za proizvodnjo 5,0 kW energije porabi le približno 1 kW električne energije, preostalo energijo pa pridobi iz zunanjega zraka). Za delovanje uporablja okolju prijazen plin R32, ki ima zelo nizek faktor globalnega segrevanja. V primerjavi s plinom R410A porabi manj energije, saj potrebuje 30 % manjšo polnitev hladilnega sredstva. Zaradi napredne tehnologije Flash Injection lahko Samsung toplotna črpalka EHS Mono HTLN ohranja visoko moč delovanja tudi pri nizkih temperaturah. Tako na primer pri  –30 °C dovaja toplo vodo do 60 °C za neprekinjeno udobje v najhladnejših razmerah.

 

Toplotna črpalka za pametni dom

Podjetje Samsung je vodilno podjetje na področju tehnologije, zato so tudi njihove toplotne črpalke tehnološke dovršene in prijazne za uporabo. Aplikacija SmartThings nam bo pomagala upravljati toplotno črpalko s pametnim telefonom tudi ko smo zdoma. Z vmesnikom Wi-Fi lahko nadzorujemo več Samsungovih naprav (kar do 16 notranjih naprav), ki jih lahko upravljamo na daljavo (toplotne črpalke, klimatske naprave, hladilnik, pečico, televizijo idr.).


Ne čakajte na začetek ogrevalne sezone in si zagotovite toplotno črpalko že danes pri uradnem distributerju in uvozniku Samsung hladilno-ogrevalnih rešitev, podjetju Tratnjek, d. o. o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI