44. MOS – Vsebinsko še bogatejši in še bolj mednaroden

Celjsko sejmišče bo od 7. do 14. septembra tradicionalno živelo v znamenju največjega sejma v tem delu Evrope – 44. MOS. V organizatorju sejma, družbi Celjski sejem d.d., z veseljem ugotavljajo, da je sejemska statistika tudi letos dobra, saj se bo direktno in preko zastopnikov predstavilo skoraj 1700 razstavljavcev iz kar 36 držav.


Celjsko sejmišče bo od 7. do 14. septembra tradicionalno živelo v znamenju največjega sejma v tem delu Evrope – 44. MOS.  V organizatorju sejma, družbi Celjski sejem d.d., z veseljem ugotavljajo, da je sejemska statistika tudi letos dobra, saj se bo direktno in preko zastopnikov predstavilo skoraj 1700 razstavljavcev iz kar 36 držav.

 

mednarodni_obrtni_sejem_celje


Najbolj celovita ponudba najboljših blagovnih znamk

Na 44. MOS bodo znova posebej aktualne razstavne površine na tradicionalno najbolj zanimivih področjih zaključnih del v gradbeništvu, energetske učinkovitosti in izkoriščanja obnovljivih virov.

 

Sejem bo tako ponudil najbolj celoviti pregled ponudbe izdelkov, storitev in finančnih spodbud za izkoriščanje obnovljivih virov energije kot so sonce, veter, biomasa, pa tudi voda. Na sejmu se obeta tudi celovita ponudba strojev in opreme za kovino in varjenje ter elektro in varilno tehniko. Ponovno bo na ogled najširša ponudba ogrevalne tehnike, hladilnih in solarnih sistemov z najnovejšimi tehnološkimi dosežki teh panog. Sejem bo znova ponudil najbolj celovito ponudbo stavbnega pohištva, strešnih kritin in druge ponudbe za zaključna dela v gradbeništvu. Obiskovalci pa bodo lahko poiskali tudi najboljšo ponudbo na drugih vsebinskih področjih, ki jih že tradicionalno ponuja MOS, tudi slovenske živilskopredelovalne industrije.

 

Na sejem se vračajo nekatera vidnejša podjetja, ki nekaj let niso bila prisotna, zdaj pa se ponovno predstavljajo. Med njimi bodo tudi mednarodne korporacije. Japonski globalni proizvajalec električnega ročnega orodja Makita bo npr. prav na 44. MOS pojasnil, zakaj se je odločil svoje prodajne, logistične ter marketinške aktivnosti za Vzhodno Evropo preseliti z Dunaja v Slovenijo. Do konca leta bodo pri nas zaposlili približno 30 ljudi. Še ene velika mednarodna korporacija Microsofta pa bo npr. letos na MOS predstavila dom in pisarno prihodnosti. Na sejmu bo ponovno prisotna tudi blagovna znamka Gorenje, novosti v svoji ponudbi pa bo predstavilo tudi eno najbolj inovativnih in globalno usmerjenih slovenskih podjetij, ajdovski Pipistrel.

 

Novosti in sejemske ugodnosti za obiskovalce – Na eni od treh svetovalnih točk tudi o energiji

Razstavljavci napovedujejo številne novosti in dodatne sejemske popuste za obiskovalce. Tisti, ki ponujajo energetsko varčne in okolju prijazne izdelke, bodo obiskovalce posebej seznanili tudi z možnostmi pridobitve subvencij države.

 

Veliko zanimivega pa se obeta tudi v spremljajočem sejemskem programu. Tri svetovalne točke – brezplačno energetsko, finančno, potrošniško svetovanje -, adrenalin in varnost z rokov v roki na poligonu varne vožnje, sejemski vrtec pri Zelenem zajcu, degustacije in še veliko več bo osem dni zaznamovalo dogajanje na MOS. Dnevni program dogajanja, informacije o razstavljavcih in druge koristne informacije za obisk sejma so dosegljive na: www.ce-sejem.si

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI